resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8738
    son görüntüleri ile polemik olan galatasaray efsanesi. varlığı, konumu her neyse galatasaray'ın zararına olmaya başladı ve en ufak açıklaması yok buna dair. fatih terim üzerinden söylem geliştirenler, cesare prandelli hocamıza saldırıyor, galatasaray'ın genlerine saldırıyor, acımasız eleştiriler duymaktan taraftar bıktı artık. karşıda fatih terim diye bir isim olmasa çoğu taraftar sövecekti bu duruma ama öyle olması için şu an bi gerekçe yok.

    galatasaray siyaset yeri değil. bunu herkesin kabullenmesi gerekiyor. hem içerde hem dışarda siyaset yapamazsınız. burası tarihsel kökeni çok kuvvetli ve tek başına bi siyasi partiden daha fazla etki gücüne sahip bir camiadır. bu camia içinde de fikir ayrılıklarınızı yüksek sesle dile getirme şansınız var. medya ile galatasaray'da sürekli bi kaos havası varmışcasına yayınlar yapıldı.

    uzun yıllardır galatasarayı her anlamda takip eden taraftarlar sözümü anlayacaktır. şampiyonlar ligi, lig şampiyonluğu ile gaza gelen skor taraftarları ne bilsin galatasarayı? nerden baksanız 10 senedir, içerden veya dışardan medya eliyle ve tribün ile galatasarayın değerleri zedelenmeye çalışıldı. özhan canaydın dönemi, bu bahsettiğim durumlardan en çok etkilenen dönemdi diyebiliriz.

    efsaneliğine kimsenin bişey dediği yok, burada hemfikiriz. efsane hocamızdan tek isteğim, çıksın "milli takım kimliğiyle değil, galatasaray kimliğimle konuşuyorum şu yanlıştır bunu yapmayın" desin. bu tartışma sonlansın artık. 4. yıldızı takacağız, prandelli bu gururu yaşatınca sevinmeyecek misiniz? yaşatması için ne yapıyorsunuz? taraftar mancini ile olan ezberini bozdu, prandelli'ye destek konusunda yaptığı yanlışlardan hatalarından döndü. artık galatasaray taraftarı, gerçekten "galatasaray" demeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın