resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8735
    benim için 1 milyon avro ile 5 milyon avro arasında hiç fark yok. ikisini de daha önce görmedim ve ikisini de harcayamam. sporun hangi dalı olursa olsun, profesyönellik denen şeyi çok anlayamıyorum. zaten hayatını gayet rahat kazanabilen, birikim yapabilen insanların "daha fazla para hırsı" hep anlamsız geldi bana. fatih terim de bunca yıldır paranın dibine dibine vurduğu için maddi bir kaygısının olmadığını gayet net görebiliyorum. bu ihtimalin üzerini çiziyorum o yüzden. ve geri kalan ihtimallerin tümü onu haksız kılıyor. başta bahsettiğim ihtimal geçerli olsaydı da hak veremeyecektim ama, en azından anlayış gösterebilecektim. terim gitti gideli başlığına hiçbir şey yazmadım. zaten pek yazdığım söylenemez genel olarak. arkadaşlar benzer analizleri defalarca yapmışlar ama, insanın "yuvam" dediği yeri terketmesi nasıl açıklanabilir ki?

    "eleman" kavgası mı?
    kadro yetersizliği?
    maddi anlaşmazlıklar?
    ego çatışması?
    siyasal baskı?

    seçenek çok. ama hiçbiri açıklayıcı değil. insanın yuvasını terketmesi ne demek? hem de türkiye'de en az sevilen insanlardan biriyle kol kola girerek!
    hem de "benim elemanım değil, yol arkadaşım" söylemine katlanarak. ulan bu lafı söyleyen adam, baba parasıyla bir camianın başkanı olmuş ve camiayı skip atmış bir adam. bizim bildiğimiz fatih terim bu adamı gömerdi. en azından öyle olacağına inanıyorduk.

    ünal aysal ile mi anlaşamadılar? fatih terim galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden. hatta bir zamana kadar en önemlisiydi bence. benim bildiğim fatih terim, varsa bir şekli ünal aysal'ı da alt ederdi. etmeliydi. bize bu güveni verdi. biz ona çok güvendik. benim en çok güvendiğim isimdi fatih terim. siyasi görüşümüz tersti şuydu buydu ama gerçekten benim gözümdeki en sağlam kaleydi. ne olursa olsun fatih terim hep haklıydı benim gözümde. bana o güveni vermişti. giderken hepsini aldı götürdü yanında. üzülüyorum. aldatılmış gibi üzülüyorum lan. en güvendiğim insanlardan biri çat diye üzüyor onbinleri.

    bunlar da yetmezmiş gibi, en sevmediğin 5 insanı sırala dediklerinde ilk 5e girecek 2 kişinin yanında şu an. biri ustası biri başkanı. bunu siyasi tercih diyip anlayışla karşılayabilirdim ama, "şov o dışarıdakilerin işi" diyen de kendisiydi.

    yahu zaten seni sevenler senin 1 ayda kazandığın parayı ömrü boyunca göremeyenler.
    derdini tasasını futbolla bir yerlere gömen insanlar.

    hadi seni takımınla idmandayken kovdular diyelim. aga sen ne demeye 3 ay önce karşında duranların yanındasın? milli duygular mı?
    biz milli değil miyiz :/ bizim duygumuz yok mu :/

    bu da arada okunsa fena olmaz

    http://gss.gs/252030
App Store'dan indirin Google Play'den alın