resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8722
    sevmeyeninin övgüsüne ihtiyacı yoksa, sevenlerine niye ihtiyacı var?

    fatih terim, daima iktidarların adamı oldu. biliniyordu. ama bugün her şeyi daha berrak görebiliyoruz: fatih terim hiçbir zaman "delikanlı" olmadı. onun delikanlılığı, büyük mafyalara yaranmaya çalışan mahalleli çocukların delikanlılığı kadar.

    fatih terim'i yine de bir kalitesi, duruşu var diye bilirdik. padişahların -hiç değilse- 'veziri' olmaya çalışıyor sanırdık. şimdilerde "gel" denince geliyor, "git" denince gidiyor, ve sanmıyorum ki bir fikir beyan edebiliyor. padişahın veziri bile değil, bunu görüyoruz.

    seven sevdiğini nasıl dile getirebiliyorsa, sevmeyen de sevmediğini dile getirir. sevenlere ihtiyacı olan adamsa kendisini sevmeyenleri her yerine takar. ya sevenleri de sussun, ya da "sizi sallamıyor ki" diye komik laflar üretmesin derim ben.

    bir paragraf da "dün seviyordunuz, şimdi ne oldu?" diyenlere: şimdi çok şey oldu. galatasaray'ı bıraktı, daha üç beş ay evvel atar gider yaptığı federasyona hoca oldu. verdiği sözleri, itirazları, atarları giderleri birer birer ona yutturansa padişahı idi. işte bu oldu. boyun eğdi, sevmiyoruz. bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın