resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5388
    mancini ile konuşup, anlaşıp* yollar ayrılırken a ve b planları* bulunan ama yalan olunca haklı olarak eleştirilen başkan. ama siz değil miydiniz şşş başkan o zaman c planın da olsaydı şşş başkan diyen? kimse yeni sözleşme imzalamış prandelli'nin başarısız sonuçla birlikte istifa etmesini beklemiyordu. adam fırsatı değerlendirdi, anlaştı. al sana c planı. zaten mevcut adaylardan hangisi içinize siniyordu allah aşkına? hani lucescu vol.2 falan olsa tamam diyeceğim getirelim onu ama lucescu harici her adayın iyi ve kötü yanları tartışıldı, karşılaştırıldı burada. prandelli'yi daha derin araştırdıkça kim ulan biz ne bok yiyoruz intihar bu dedi? tuchel gelse, araştırsak derinlemesine, bu tabiri daha fazla kullanacaktık eminim ben.

    o da olmuyorsa teknik adamların geldikleri zamanlarda türk basınına bak arkadaş sanırsın ersun yanal mourinho, prandelli ziya doğan. adamlar yılmaz vural'ın kümeye düşürdüğü takımlar minvalinde haber yapmışlar. bence mevcut adaylar arasında en doğru adamlardan birini getirdi başkan.

    herkesin prandelli'ye git gide içi ısınacaktır diye umuyorum. dünya kupası biter 10 güne, italya'nın elenmesi de unutulur. şimdi takıma, yönetime, başkana destek olma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın