resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5371
    kafası ciddi derecede karışık ve karıştırılan, plansız programsız ve birazda aceleyle teknik direktör işlerine girmiş, transferleri tamamen geri plana atmış şekilde görüntü çiziyor. kurumsallaşma lafı ağzından çıktığı günden beri garip garip işler yapıyor ve kurumsallığa aykırı hamleler yapıyor. sürekli değiştirilen florya yönetimi, yönetim üyeleriyle negatif ilişki içerisinde olması baya endişelendiriyor bizleri.

    galatasaray camiasında kime sorsanız önümüzdeki sene ilk hedef lig şampiyonluğu der. çünkü 4. yıldızı takmamız lazım. ilk bizim takmamız hem bizim egomuza hem de psikolojik olarak üstünlük elde etmiş olacağız ve yine direkt olarak cl'ye gideceğiz. görev süresinin bitmesine 2 sezon kalmışken uzun vadeli planlar yapması son derece abes. bunu ilk geldiği vakit yapmalıydı. böylesine önemli bir sezonda uzun vadeli hoca planı yapmak büyük hem de çok büyük risk.

    ilk geldiği zaman kısa vadede şampiyon yapacak hamleleri nasıl yaptıysa şimdi de aynısını yapmalı. ilk fatih terim'i getirmişti. sonra direkt başarılı olması neredeyse garanti futbolcular transfer etmişti. şimdi de terim yerine denizli var. terim'den sonra bu ligde şampiyon olmayı en iyi bilen adam. yapılacak 2-3 nokta transferle denizli bizi şampiyon yapar. görev süresine kadar denizli bizi idare eder. seçimden sonra yeni yönetim kurulu uzun vadeli plan yapmak isterse yapar.

    kısa vadeli planlar yapmak şu an için mali açıdan da önemli. cl demek para demek.

    başkanın yanında ve etrafında futbol aklı yok. mehmet demirkol çok güzel anlattı bu durumu. böyle biri olmadığı için mustafa denizli ile anlaşılmalı. tabii denizli demek her an florya'ya karışamamak demek. bu durum sanırım başkana ters. o da diğer başkanlar gibi florya'ya gidip takıma motivasyon konuşması yapmak istiyor sanırım. terim'den sonraki hal ve hareketleri bunu bize net gösterdi.

    rüya gibi başladığı başkanlık serüvenini kabus ile sonlandırmamak için çare denizli diyorum.

    başkanın doğru karar vermesi lazım. risk alma zamanı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın