• 3938
    kulübüne olan vefasızlığı, kişilere olan tapınma merakı sıkmıştır. kimisi çıkar der ki şu kadar gol attı ona laf ettirmem, diğeri çıkar der ki şu kadar yıldız bunun sayesinde, ötekisi kimse gelmezken o geldi. iyi de güzel kardeşim bu adamlar ne için geldi ? hepsi galatasaray aşkıyla kavrulduğu için mi ? diyelim ki öyle o zaman bunca zaman galatasaray aşkı ile mi oynadılar yoksa milyon dolarlar için mi ? tabi ki bedavaya oynamayacak ama yeri geldi mi ben yaşlandım ben eskisi gibi değilim diyecek yedek de oturacak, az maaş da alacak. bizim eski topçular hep oynamak, hep çok paralar istedi aksini kimse diyemez.

    peki fatih hoca mı ? savunulan argümanlar gerçekten çok komik. 3. yıldız onun sayesindeyse buse terim markası da galatasaray sayesinde. uefa kupası onun sayesinde sonsuz itibar da galatasaray sayesinde. ulan ben sırf hocaya yamuk yaptı diye adını sanını bile bilmediğim hakemin 7 ceddine sövdüm, sırf hocaya ters konuşuyor diye rahmetli babamla tartıştım. yok hacı baba öyle ünal aysal'a gider yapıcam diye demirören'in ensesine tokat olmak. yemişim aysal'ı hoca sen bana ihanet ettin be.

    bu kısım da galatasaray taraftarına biraz uyan be arkadaş maymun biraz gözünü açsın, başkalarını savunacağım diye kulübüne ihanet etme. o efsane dediğin adamların alayı galatasaray'dan uzamak istedi 2000 ve sonrasında. ve daima galatasaray'a biz bunu verdik, açtık açıktaydık yine de oynadık kupamızı aldık demagojisini yapan futbolculara tapınmayı o adamların alayı galaltasaray'dan ekmek parası değil fırın zinciri parası kazandı. ve durmadan ağladı ağladı. galatasaray ne yaptı kurunun yanında yaşı da yaktı belki ama kangren parmağı kesip attı.

    bak benim güzel, aslan yürekli kardeşim. bir yazar var muhakkak bilirsin, edebiyatın eskilerinden, efsanelerinden bilmiyorsan zaten yuh neyse adı ömer soyadı seyfettin ve onun bir katbı var diyet diye ama aklına perhiz gelmesin bi oku onu belki beni daha iyi anlarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın