resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5355
    siyasette oldugu gibi sporda da bir protokol sirasi vardir. baskanlar baskanlar duzeyinde gorusme yapar. nefret ettiginiz bir ulkenin basbakaniyla da oturur toplanti yaparsiniz yeri geldiginde. eger unal aysal, aziz yildirimi artik ipimle kusagimin arasina bile almiyorum dedikten sonra bu protokole bagli kalip gorusme yapmaya devam etseydi sayginligini kaybederdi. bunun yerine kendisinin ismini bile anmadigi icin yaptigi tutarli davranis taraftarlarca saygiyla karsilandi.

    hic sevmedigi bir federasyon baskanini, sirf politik yakinlasma saglayabilmek adina, kendisi avrupada onemli bir koltuk kovalarken kazanilmis avrupa kupasinin kutlamasina cagirabilir. bu testi kirilmadan once yapilan jesttir, testi kirilmasin diye onlem amacli dusunulmus. buna ragmen testiyi goz gore gore kirmaya kalkarsa o federasyon baskani, yapacagi bir hamleyle tv'de canli yayinda aglamakli konusturur, ne yapacagini sasirtir.

    bir futbolcu yeri gelir hic sevmedigi bir federasyon yoneticisiyle de ayni yerde bulunmak zorunda kalabilir. bir tanesi sampiyonluk kupasini elinden alip kenara iter, bir digeri elini sikmadan gecebilir, daha mulayim olani tepki vermeyi dusunemez bile sessizce elini skip devam edebilir.

    bir futbolcu rakibi olan bir takimin yoneticisi-baskaniyla yanyana kalabilir. kadin basketbolcuysa ve takimin kaptaniysa o adam kendisine 2 metreden ana avrat soverken duymamazliktan gelip isini yapmaya, takimina kupa kazandirmaya calisir, erkek basketbol takimindansa kendisini tehdit eden adami gormezden gelip olay cikmasin diye maca devam edebilir.

    ama bir futbolcu, rakibi oldugu takima surekli pislik yapan, sikeden hukumlu, daha 3 gun once cikardigi olaylarla kendi takimina haksiz bir sampiyonluk kazandirmis, taraftari oldugun takimin, kadin basketbol kaptanina, kadin basketbol coach'una, yoneticisine, erkek basketbol takimi coach'una, futbolcularina, ve mutemadiyen yoneticilerine ana avrat sovmusken ve gazetelere senin taraftari oldugun takimla ilgili yalan haberler servis etmisken, yaninda medya maymunu, kime yalanacagini iyi bilen karakter fakiri bir hirsizla gidip o rakip takim baskaniyla bulusur, bos zamanlarini onlarla gecirirsen kusura bakmasin ama babamin oglu olsa cok pis soverim. babamin oglunu birak, babam olsa soverim, sende hic mi mide yok baba diye. yediremem cunku gururuma, benim canimdan cok sevdigim babam nasil boyle bir sey yapar diye. arda'ya da yediremem, yediremedigim icin de hic iyi seyler soylemem icimden.

    bu da en fazla 2 dakika surer zaten, sonra umurumda olmaz.

    unal aysal'a gelince, cok fazla hatasi olsa da midesiz bir adam degil, bunu seven sevmeyen herkes kabul ediyordur sanirim.

    amerikan filmlerindeki asi genc ya da hakki yenmis histerik kadin gibi herkese gider yapmasiyla su aralar cok dogru bir tepki veren galatasaray kulubu baskani. bazen sinirlenmek ve kendi gucunun farkina vararak sana kotuluk yapan herkese cephe almak yapabilecegin en iyi stratejidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın