resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5349
    mantıksız eleştiriler sunulan başkan. önce fatih terim döneminin kaymağını yemiş demişler, fatih terimi kendi getirdi. zaten kupa alınca takım teknik direktör aldırıyor takım kötü gidince yönetici yapıyor dimi. mantıksızlık burda ortaya çıkıyor zaten. mancini konusunda kalsa iyi olurdu ancak mancini'nin kendi bütçesiyle kulüp bütçesi uyuşmadı. şimdi teknik direktör arıyor dünyada her takımın yaptığı gibi. ayrıca yok kampa yetişmez yok ölüyoruz diyoruzda manchester united teknik direktörünü buldu. louis van gaal kendileriyle anlaştı. bu adam ne zaman çalıştırcak onları en iyi ihtimal hollanda elencek 2.turda temmuz başı olmadı temmuz ortası. yani daha hala süresi var. herşey öldü bitti diye ağlayan taraftarımız dünyaya bakmalı.

    ayrıca herşeyde fatih terim'i gönderdi diyenler için terim'in şikeyi seçtiğini hatırlatmak gerekiyor. terim dediğiniz adam hani bu salladığınız hükümetin yancısı. şikecilerle el sıkıştı gitti büyük ustasının eteği altına girdi. biz galatasaray olarak karşısında olduğumuz oluşumu seçti. buna rağmen hala fanboyluk yapıyorsanız helal olsun. büyük usta için buyrun terimciğimiz.
    http://www.youtube.com/watch?v=pnzDElhUwbk

    eleştirceğim tek konu vardır oda en son sözleşme revizelerinin yanlışlığıdır. onun dışında her konuda gayet elinden geleni yapmaktadır. 1sene takım şampiyon olamamış, onun yerine türkiye kupası almış ve ölüm grubundan çıkmıştır. ligde 2.olup direk cl'ye katılma hakkı elde etmiştir. bundan iyisi varsa ve terim ile ilişkilendircekseniz ille bence 2003-2004 sezonuna bakın. herşey sadece teknik direktörle bitmez bunu anlayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın