resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5343
    üç yıllık başkanlık serüveninde aldığı en doğru karar fatih terim'i yollamasıdır. hayatta başarıdan, fener'e koymaktan, fener'le taşak geçmekten dördüncü yıldızdan daha önemli şeyler de vardır; onur gibi. kendini kulüpten üstün gören, aslolan galatasaray'dır vb. içi boş beylik lâflar edip şikecilerin dostu yıldırım demirören'in milli takımını kabul eden, bir sözleşmeyi ısrarla yenilemeyip sündüren ve takımda belirsizlik ortamı oluşturan bir adamı yollamak bir galatasaray başkanına yakışandır.

    saydıklarımın yanında sportif başarı, oyun zaten fasa fiso ama drogba'nın fener'e attığı golü hatırlıyorsak real madrid'den 6 yediğimizi, bir tek erman kılıç'ı alıp ertesine sattığımız saçma transfer dönemini, yabancı sınırını en ufak şekilde hesaba katmayan, bunun yerine italya ve tff flörtleriyle uğraşan t. direktörümüzü de hatırlamamız gerekir.

    bazen onur, gurur gibi kavramlar galatasaray için iki-üç galibiyetten, seneden; sikindirik bir yıldızı önce kapmaktan önemlidir arkadaşlar. gerçekten asalet mecbur kılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın