resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5339
    takımın hâli hazırda teknik direktör arayışı münasebetiyle fazla üzerine gidilen galatasaray başkanı.

    herkesin kendi düşüncesine saygım var fakat ince eleyip sık dokumak zararlı değildir. hele ki mevzu bahis galatasaray futbol takımı teknik direktörlüğüyse. zira fazla değil yakın geçmişe bakarak yanlış teknik direktör seçimlerinin takımı ne hâle getirdiğini rahatlıkla görebiliriz. biz tabi futbolcu, teknik direktör alma işlerini oyunlardan bildiğimiz için kolay zannediyoruz. adamın kendisi kabul etse dahi sırf eşi kabul etmediği için yatan transferler var. ki binbir zorlukla alınıp da takıma ahım şahım bir katkısı olmayan dolu futbolcu, teknik direktörler de gördük, en güzel örnek amrabat. kulübüyle kavgalık olduk, ısrar ettik, kendisi cebinden para ödeyip geldi. sonuç? sonuç ortada.

    he bi' de neymiş çok geç kalınmış. şimdi bir teknik direktör tutup getirsen florya'ya adam kimle antrenman yapacak? melo tatilde, burak, selçuk, tüm takım tatilde. belki bruma vardır kendi çapında antrenman yapan. birazcık sabırlı, birazcık vefalı olmalıyız bence. bu adam* 2 sene önce enkaz takımı alıp buralara getirdi. o dönem baktı bu takıma fatih terim lazım dedi getirdi. gönderirken de demek ki artık başkasına gerek olduğunu düşündü.

    ünal aysal boş adam değil beyler bence biraz sabırlı olalım, bekleyelim. biz fenerbahçe değiliz, bizi kollayanımız, sürekli arkadan destek verenimiz yok. aykut kocaman gelmiş, ersun yanal gelmiş onlar için önemli değil. onlar için önemli olan bir piyon bulabilmek. o piyonları hareket ettiren belli bir el var neticede.

    demem o ki biz taraftar olarak desteğimizi esirgemeyelim. sonra 4. yıldızı taktığımızda gönül rahatlığıyla sevinemezsiniz.

    ve son olarak; ünal aysal'ın askerleriyiz ulan!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın