resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5278
    aylardır söyledik, dilimizde tüy bitti, fenerbahçe'nin olmadığı yerde para kazanamayız yanlış dedik, hem içerik olarak gerçek değil, hem de bunu söylemek yanlış dedik, şikeye karşı pasif dedik, daha sağlam durmalı, gerekirse takımları liglerden çekmeli dedik...
    biz bunları söylerken kötü olduk. "başkanın bir bildiği vardır" denildi. "siktirin gidin şikeci ibneler :( mi desin" diyenler oldu, alt metinleri okuyalım diyenler oldu falan filan.
    sonunda dediğimize geldi ve dün başkanın yapmadıklarını savunanlar, pasif direnişini savunanlar bugün bize "qapaqları aldığız heeeri :(" diye laf sokuyorlar :)
    daha önce de söylediğim gibi beklemediğim basketbol takımını sahaya sürmemesi kararını geçmişin bir özrü olarak kabul ediyorum.
    ve futbolda da benzer girişimlerini bekliyorum.
    çünkü caesar'ın rubicon'u geçerken söylediği gibi alea acta est (u: yine yabıştırdım yüqseq fransız kültürümünen (;); yani zarlar atıldı.

    ya roma'ya gireceğiz ya da kanun kaçağı olacak ve sistem dışına itileceğiz.
    mali konulardaki eleştirilerimi de bu vesileyle askıya aldığımı, bu olağanüstü dönemde ölümüne kendisine destek vereceğimi de belirtmek isterim. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın