resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5269
    maça çıkmama kararı sonrası siyasi baskıya maruz kalmasından korktuğum başkan. öyle boktan bir ülkeyiz ki ülkenin başbakanı yaverlerinden birine aratıp (ünal aysal'ın randevu taleplerini geri çevirdiğini biliyoruz. kendisinin tarafı belli o yüzden kendi aramaz.) kulüple ilgili, ünal aysal'ın şirketleriyle ilgili tehditler savurup kararını değiştirmesi için elinden geleni yapabilir.

    benim için maç günü ve saati belli olacaktır ünal aysal'ın duruşu. bizim takım sahaya çıkmaz ve bütün bu baskıları sallamadan devletler üstü bir kurum olduğunu gösterebilirse galatasaray'ın, gözümde galatasaray'a gelmiş en efsane başkanlardan biri olacaktır.

    geçmişte kulüp içinde aldığı kararlarda günahı da sevabı da olmuştur elbet. çok kızdığım zamanlar da oldu kendisine ve yeri geldiğinde de sövmüşümdür. bugün hıncal uluç röportajı dinledim. kendisi, ünal aysal'ın aldığı bu kararla geçmişteki bütün günahlarının gözünde silindiğini, çok doğru bir karar olduğunu söyledi. %100 katılıyorum. umarım duruşunu bozmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın