resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5237
    bir yönünü acayip takdir ettiğim başkan ; daha geleli 3 yıl olmuş olmasına rağmen her şartta ve koşulda kendisini yalayabilen bir topluluk oluşturdu , bazı tribünlerde
    çorbacı olarak tabir edilen bu kitle başkan kimi yerse yesin arkasında duruyor ne diyelim , allah içlerine sindirsin. kulübü sportif olarak başarıya ulaştırsa da maddi olarak çöküntünün eşiğine getirmiştir fakat bu durum yaşanmıyor gibi hala inanılmaz paralar ödeniyor futbolculara yeni anlaşmalarla. oyuncu sözleşmelerinde euro üzerinden verilen ücret bize çok büyük problem yaşattı yakın geçmişte yeni sözleşmelere bakıyorum " o yılki kur üzerinden tl olarak ödenir diyor " arkadaş madem o yılki kur üzerinden ödenecek tl ödemenin ne manası var kur yükselirse yine bize girecek .

    futboldan anlamam dedin geldiğinde şimdi hollanda veya alman ekolünden hoca arıyorum diyorsun , elindeki kadro zaten belli , transfere harcayacak paran da yok daha ne ekolü peşindeyiz allah aşkına. bize ne zaman biri gelip ekol dese hep bize giriyor . madem adam gibi plan yapmadan mancini'ni gitmek zorunda bıraktın bari şu günü kurtaracak adımı at ve burayı bilen akıllı bir adamı getir , seninle bu kulübün gelecek hayalleri kurması mümkün değil artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın