resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5232
    başkanlığı döneminde kendi kurduğu ve kendi atadığı teknik kadroyla aldığı başarılar değildir 2 lig şampiyonluğu, şl de çeyrek final ? kendi kurduğu yönetimi teknik kadroyu görüyoruz maalesef.. açık ve net hem sportif olarak hem vizyon olarak ilk yönetimin de bulunduğu kurulun çok uzağında şuan kendisi.

    o kadar ciddi hatalar acemilikler yaptı ki, bırakın vizyonu misyonu kurumsallığı şuan oturup twitter takip eder oldu. taraftarın algısıyla falan uğraşıyor.

    beni tanıyanlar bilir ilk başkan olduğu andan itibaren kendisine muhalifim. nedeni ise futbola ve kulübe bakış açısı tüccarlık seviyesinde. ne var ki ilk yönetim kadrosunda bu durumu dengeleyebilecek ali dürüst gibi adnan öztürk gibi güçlü karakterler vardı. düşünsenize biraz ali dürüst’ün florya üzerindeki o etkisini ve teknik ekiple uyumunu ?

    mesela varmıdır ali dürüst’ün niye yönetimden çıkarıldığının mantıklı bir açıklaması ?

    biliyor sunuz ilk yönetim kadrosu tamamen camianın isteği ve aklı ile kurulmuştu ve en güçlü karakterler seçilmişti. hem camiaya etkisi bakımından hem de diğer camialara etkisi açısından önemli figürler vardı.
    tekrar olacak belki yeni yönetim kulübü yönetebilecek düzeyde değil.

    ünal aysal ve yönetiminin başarısızlığını görmek için çok derine çok anlamsız yerlere sapmaya gerek yok.

    çok yakından örnekler ve saçmalıklar verebilirim. hatta canım sıkılırsa 2. yönetiminden itibaren yaptığı saçmalıkları ve yönetim zafiyetlerini sıralayabilirim ?

    mircea lucescu ?

    sizce ünal aysal lucescu’nun gelmiyeceğini bilmiyor muydu ? böyle bir şey mümkün olabilir mi ?
    niye çıkıp ben taraftarımın isteklerini önemserim gibi saçma bir açıklama yapıyor sizce ?
    geçmişe gidelim biraz..

    adnan polat’ın son dönemlerini hatırlayın etrafında camiadan kimse kalmamıştı artık. adnan sezginden başka ? ve fatih terim’in gelmiyeceğini bile bile gidip teklif etmişti.. hatırlayın biraz.

    yabancı kuralı ?
    niye ünal aysal çıkıp yabancı kuralı olmasaydı şl finali sözü verebilirdim ama artık bu mümkün değil diyor ? niye tff üzerinde bir baskısı yok niye tüm görüşmelerini tff başkanıyla baş başa yapıyor nerede yöneticiler ? nerede yeni kadroları ?
    kendi koyduğu hedefleri kendisi aşağıya indirdi farkında mısınız ? niye şl finali hayal ? yabancı kuralından mı ? bu mudur nedeni ?

    açık ve net ünal aysal ve yönetimi hem sportif anlamda hem vizyon anlamında ciddi bir gerileme ve vizyonsuzluk yaşamaktalar. her geçen zaman her geçen gün yeni saçmalıklar yeni hatalar doğuruyor. etrafındaki dar kadrolar onu uçuruma sürüklüyor. * bunu yazmaktan hiç hoşlanmıyorum ama maalesef zamanla yapılan hataları daha net görmeye başlayacaksınız çünkü artık her şey ayyuka çıkmaya başladı…
App Store'dan indirin Google Play'den alın