resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9497
    anlatıyoruz anlatıyoruz ama kendisine galatasaraylıyım diyenlerin ısrarla savunması üzerine tekrar tekrar da yazmayayım diyorum ama galatasaray'a zarar verenler susmuyorsa gerçekleri bilip de söylememek affedilmez bir günahtır.
    o yüzden (bkz: #1493852) ve (bkz: #1494081)

    bir de bu "biz paralarımızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu" tıraşına açıklık getirmek gerekiyor.
    bunu mu artık benzerini mi ne hakan abisi de söyler dururdu.
    öncelikle takım arkadaşlarını hedef göstermek çok büyük bir şerefsizlik ve terbiyesizliktir. ne yapsın adamlar, "arkadaşlarıma ödemiyorsunuz bana da ödemeyin" mi desinler? adam sözleşmeyle kendisine vaadedilmiş ve hakkı olan parayı aldığı için kabahatli midir?
    adam olan doğrudan yönetime sallar, "şu isimlerin paraları ödenirken bizim paralarımız ödenmiyordu" falan der. ki bunları dinleyen de acır, yardım kampanyası başlatır. karın tokluğuna galatasaray'da oynadılar falan zanneder.
    bu ülke insanının ne yazık ki en boktan özelliklerinden biri bu...
    patronuna başkaldırmaya cesareti olmadığı için, patronunun canını sıkmayı asla göze alamadığı için, yarın yine yalaması gerektiğini falan düşündüğünden yanındakini ezmeye uğraşır.

    "kendine helikopter bakıyordu".
    hay bi taraflarınıza düşsün o helikopterler.
    gerçekten de bıktırdı bu tıraş.

    hepsi dünyalıklarını yediyüzkırküçbinüçyüzkırkiki göbek sülalelerine yetecek kadar yaptılar galatasaray sayesinde, hepsi ihtiyacımız olduğunda kaçıp gittiler yok "kariyer :(", yok bilmem ne diye.
    üstüne hâlâ galatasaray'a bok atmalar...

    madem kariyer için gittin, madem çok profesyonelsin, konuşma arda galatasaray hakkında. kariyerinle ilgili konuş. emre abi'nle arandaki inanılmaz ilişki hakkında konuş. ne bileyim acun abi'nin ne büyük bir yardımsever olduğundan bahset. aziz başkan'ınla yaptığın goygoyları anlat. atletico'da ne kadar mutlu olduğunu, orada sana nasıl da değer verdiklerini, ispanya'da nasıl s.ke s.ke kilo verdiğini, nasıl s.ke s.ke magazinden uzak durduğunu falan anlat.

    yeter la.
    arda da arda.
    siz de çok seviyorsanız ısrarla gidin atletico'yu tutun.
    yalnız dikkat edin "burda çok mutluyum. ölsem real'e gitmem. ben atletico futbolcusuyum. transfer konuşmaya gerek yok." falan dedikten sonra çat diye son anda manchester united'a falan gidebilir, açıkta kalabilirsiniz...
    olmadı gittiği yerden devam edersiniz...
    mideler sağlam vesselam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın