resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 955
    takımımızda yaz kampı yememiş ve kanatsız takımımızın sol kanadı komple kendisine emanet edilmiş oyuncumuzdur. yahu bir durun. adam bi takımla yaz kampı yapsın. avrupa'da ilk kez yaz kampına girecek. iyi kondisyonerlerimiz var. fizik açıdan iyice bir hazır hale gelsin bakalım bi.

    her şeyden önemlisi adam gibi bir sol kanat alalım ya da bruma çok sağlıklı bir şekilde geri dönsün de koca kanadı tek başına gidip gelmek zorunda kalmasın çocuk. önünde oynayan adam gibi bir kanat ile sol kanadın tozunu alırlar rahatlıkla. ara ara soldan yapacağı bindirmelerle hücum-defans dengesini daha iyi kuracaktır. geride kalan yarım sezonda neredeyse sol açık gibi oynadı adam. önünde de gerçek bir kanat oyuncusu olmadığından karşı takımın kanat oyuncularını tek başına karşılamak zorunda kaldı zaman zaman.

    ha hataları olmuştur, elbette olacaktır ama yine itin götüne sokmaya başlayanlar olmuş. e tabi haklısınız. telles dediğin adam 12 gol 24 asist yapmalıydı geçen yarım sezonda. öyle olmadığı için çok kötü sol bek. :(

    şu daily mail'ın siktiri boktan listesi yüzünden ali adnan başlığında ali adnan'ı övüp telles'e sövme sezonu açılmış anlaşılan. hele bir durun ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın