aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3321
    --- alıntı ---

    bugün oynanan banvit maçında tribünde polis ve özel güvenlik tarafından "oluşturulan" şiddet ortamını şiddetle kınıyoruz!
    maçta en ufak bir taşkınlık yokken özel güvenlik ve polislerin anlamsız, orantısız müdahelesi sonucu bir taraftarımız hastaneye kaldırıldı.
    bandırmadaki taraftarlarımız kendilerine "heyecan arayan polislerin şiddetli saldırısına" uğramıştır.
    tribündeki şiddetin sorumlusunun taraftar değil, huzuru sağlamak yerine taraftara saldıran güvenlik birimlerinin olduğu yine görülmüştür!
    olaylar esnasında ve maç sonunda ilk kez taraftara sahip çıkan ergin ataman'ın söylediklerini, yönetimimizin söylememesi ise şaşırtmamıştır.
    çünkü, deplasmandaki maçlara gitme zahmetinde bulunmayan yönetimimizin, tribünlerde yaşananlarla ilgili bilgi sahibi olması hayalcilik olur.
    taraftarını şubeyi kapatmakla tehdit eden yönetimimizin taraftarının arkasında durmasını beklemekse daha büyük hayalcilik olur!
    son olarak galatasaray taraftarı orantısız şekilde saldıran güvenlik ve polisleri de, arkasında duranları da durmayanları da unutmayacaktır!

    --- alıntı ---

    kendini galatasaray'ın sahibi sanan oluşum. bir basketbol maçı sonrası ergin ataman'ın söylediği bir takım şeyler vardı. "gideceğim" falan tarzı cümleler kurmuştu. o sözleri söyledikten sonra yönetimde taraftarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. diğer maçta takımın ismi okunurken hepsi "protesto var, protesto" diye bi yerlerini yırtarak yerlerine oturmuştu. onlar olmasa tribünde hiçbir işin yürümeyeceği kanaatindeler. oysa ki yönetime küsüp sen galatasaray'ı desteklemezsen o bahsettiğin büyük taraftarlığından şüphe ederim ben. o oluşumu sana yaratan güzel insan "hadi ahmet'e mehmet'e küstün ulan galatasaray'a nasıl küsüceksin?" demiştir. taraftarlık benim yaşıtlarımdaki çocukların, yüreğindeki galatasaray sevgisini parayla sömürmek değildir. ılık olmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın