• 8101
    tabi ki galatasaray'ın olmadığı bir müsabaka da sempati duyduğun takımı destekleyebilirsin. hatta twitter, facebook, sözlük gibi mecralarda desteğini gösterebilirsin. ama a takımını tuttuğu, b takımını tutmadığı için bir insana boş beleş diyemezsin, yada galatasaray dışında bir takıma sempati besliyor diye de rencide edemezsin. her olayda olduğu gibi bu olayda da hoşgörü ve kibarlık önemli.

    ama anlayamadığım tek nokta iki maçta geçen sene hakem hataları ile sana karşı maç kazanmış bu sene iki maçta 10 gol atmış hatta teknik direktörüne kin güden bir teknik direktörü olan takıma destek çıkmayı anlamıyorum. saygı duyuyorum ama anlayamıyorum.

    aynı zamanda uefa kupası müsabakasında hakkını yemiş, penaltını yemiş ve seni favorisi olduğun kupanın dışına itmiş bir takımı desteklemeyi de anlayamıyorum. saygı duyuyorum ama anlayamıyorum.

    sözün özü herkes istediği takımı destekleyebilir, maçlar finaller bunlar için var onca sıkıntımıza rağmen 130 dakika stres attık. burada sen neden başka takıma sempati duyuyorsun yada x takıma sempati duyuyorsun diye hakaret etmek kalp kırmak çok saçma.

    avrupa'da sempati duyduğun takım olabilir veya final maçlarını kazanmasını istediğin takım olabilir. ama geçtiğimiz günlerde olduğu gibi liverpool taraftarı dortmund taraftarı roma taraftarı yahut atletico taraftarı olamazsın o ayrı konu adı üstüne galatasaray sözlük.

    neyse, umarım birgün atletico taraftarının yaşadığı heyecanı bizlerde yaşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın