• 4142
    4 yıldır kullandığım sözlük hesabımı satıyorum beyler. hesabın avantajlarını şöyle sıralayabilirim:

    1) conquistador de europa kardeşimin başlattığı "mikrobik aygıtizm" akımının fırsatlarından sonuna kadar yararlanabilirsiniz. insanların tivitır'da sorduğu "kim bu mikrobik aygıt?" şeklindeki sorulara "mikrobik aygıt benim!" şeklinde cevap verip çeşitli arkadaşlıklar kurma imkanınız olur.

    2) galatasaray sözlük haxball tayfasının en önemli elemanlarından biri olabilirsiniz. haxball tayfasıyla her türlü muhabbet, saçma sapan hareketler, türlü muziplikler falan... gordias'la bile iletişime geçeceksiniz lan bi düşünün!
    gordias abimiz çok çekici gelmedi mi? tamam lan melisa'yla da tanıştıracam! *

    3) sütoğlan'la iletişime geçebilirsiniz. sözlük üzerinden olması şart değil feysbuk adresini de verebilirim size, kendisinin aydın yılmaz'a ne kadar benzediğini, hatta ondan daha yakışıklı olduğunu görebilirsiniz bu sayede. (u: abidin'e "tarkan'dan daha yakışıklısın" diyen zerrin özer was here :()

    4) bi gün sözlüğe girip sol frame'de "mikrobik aygıt (17)" tarzı şeyler görebilirsiniz. ama fazla heyecanlanmayın, yine conquistador de europa önderliğinde başlamış bi akımdır çok büyük ihtimalle. *
    haxball veya amariga'yla ilgili bi akım olabilir, aklınıza hiç gelmeyecek bir şeyle ilgili bi akım da olabilir. (u: mikrobik aygız --> the best :()

    5) yazdığınız her entry'ye 10 numero oy veren 1 adet dutch playmaker(u: tosun :() da bonus :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın