• 10
    şu an bölgede olan birkaç tanıdığımdan aldığım bilgilere göre bölge çok kalabalık, ayrıca da kurtarma ekibine de ihtiyaç yok çünkü bu olay özel bir donanım istiyor. olayı ilk duyduğum andan itibaren orada olmak istedim. çünkü resmen içim kan ağlıyor. epey soruşturdum ama gitmemin şu an fiziksel insan gücü anlamında bir faydası olmayacağını öğrendim.

    yukarıda rgn arkadaşımızın bahsettiği gibi bu ülkede en büyük acılar bile çabuk unutulur. ateş düştüğü yeri yakar. bence de bir süre geçtikten sonra bölgeye toplu bir şekilde gidip, insanlara olanaklarımız çerçevesinde maddi manevi ne kadar yardım edebiliyorsak yardım etmemiz çok daha iyi olacaktır. hem insanların ne durumda olduğunu çok daha iyi görürüz, hem de olayın çabucak unutulmamasına az da olsa katkımız olur.

    ben ankara'da yaşıyorum. bir çok arkadaşımla iletişim içindeyim yardım hazırlıkları için. eşimin akhisar'lı olması sebebiyle bölgedeki ihtiyaçlar hakkında da detaylı bilgi alabileceğimi sanıyorum. burada da her türlü organizasyonun içinde yer almaya hazırım. bugün gidelim derseniz de hemen atlar giderim. kendi organize ettiğim yardımlar için de bu platformda gerekli bilgileri paylaşırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın