• 110
    buradan ve bazı sözlüklerden yararlanarak kendisi hakkında bir yazı yazdım.

    1. kimse fenerbahçe'ye yumruk sallayamaz. o yumruk inecek. kendisini soyunma odasında dövmedim ama peşinden giderek haddini bildirdim. dövseydim de haklıydım zaten." (tokat atmış)

    2. "adı geçen kimse şeref tribününde bulunan galatasaray spor kulübü başkanı ile galatasaray spor kulübü yöneticilerine karşı sportmenliğe yakışmayan bir tarz ve küfürlü saldırılarda bulunarak yasaya aykırı hareket etmiştir."

    3. bir fenerbahçe galatasaray maçı öncesi polislere: köpekler gelecek diye insanları tutuyorsunuz.

    rok: şimdi size küfür edene siz de mi küfür edeceksiniz? hukuksal yola başvursanız.

    4. +biz hıristiyan mıyız kardeşim?

    yukarıdaki pislikleri yapan kişinin kim olduğunu söylememe gerek yok herhalde. herkes mahmut uslu olduğunu anlamıştır. sondan başlayacağım. biz hıristiyan mıyız demek nasıl bir yobazlıktır? inaca saygı duymamak, diğer insanların inancını küçümsemek tam da kendisinin kişiliğine uygun bir davranış olmuş. hıristiyanlar kendisine küfredilmesinden hoşlanan insanlar mı? hadi bunları geçtim sen nasıl baktın meireles'in, alves'in yüzüne? yoksa o kadar yüzsüz müsün? ırkçılığı aklamaya çalışanların nasıl bir kafa yapısında olduğunu da açıkça anlayabiliyoruz. neyse iyi tarafından bakalım hiç değilse tutarlı bir kişiliği var.

    hiç kimse galatasaray taraftarına "köpek" diyip galatasaray başkanına ve yöneticilerine küfür edip de saygı görmeyi beklemesin. sen dedin ya hani biz hıristiyan mıyız neden cevap vermeyelim? galatasaray eski başkanı ve eski yöneticileri de mi hıristiyandı? hayır değildi. onlar sadece senin hiç olamayacağın kadar seviyeliydiler. haldun üstünel'e ağzında salyalar nasıl koyduk derken karşılığında verilen cevap ise sadece otur yerineydi. bu bile iki yönetim arasındaki kalite farkını bariz bir şekilde göz önüne seriyor. taraftara köpek demesinin üstünde durmuyorum öyle karakterdeki bir adam demese şaşırırdım zaten.

    ergin ataman'ın ülkerspor'u çalıştırdığı yıllarda galibiyet sonrası yumruğunu sallaması üzerine soyunma odasında ergin ataman'ı tokatlamış. bir de üzerine pişkin pişkin bu açıklamayı yapmış. şimdi tamam kendine yakışan açıklamayı yapmışsın ama sen dövsem de haksız değilim zaten dersen burada ağzını burnunu kırarlarsa sesini de çıkarmayacaksın. televizyonlarda kanal kanal dolaşıp ağlamayacaksın. galibiyet sevincinde yumruk sallamayı birini dövmek için bir neden olarak görüyorsan eğer seni evire çevire dövmek bir galatasaraylının en büyük hakkı. zaten kavga etmeyi bir hak olarak gören zat'a karşı ne desek az ya. galatasaray taraftarına köpek demişsin, kim bilir daha duymadığımız neler demişsindir. bunu ben diyebilirim, ahmet, mehmet diyebilir. ama sen diyemezsin 100 yıllık fenerbahçe kulübünü temsil ediyorsun. dersen de yumruk yedim diye tatava yapamazsın. sana göre haklılar çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın