• 244
    öncelikle kızlarımızın hepsini teker teker tebrik ederek yazıma başlamak istiyorum.

    ekrem abi sen ne büyük bir adamsın yemin ederim çok büyük adamsın. tribünler süperdi şikecibaşı ve yardakçılarına gereken ders fazlasıyla verildi sanırım.

    lakin gelelim gecenin en üzücü olayına.
    218 nolu tribün yine hıncahınç doluydu güzel bir ortam vardı lakin malum gürüh erken davranıp bir çok adamını sokmuş oraya kendileri tepki gösterirse mamalarından olacakları için bizim taraftan yapmaları daha mantıklıydı tebrik ederim.
    o kızcağızlar bizimle sarı - kırmızı yapmak için geldiklerinde bu malum güruhun şakşakçıları hemen yönetime sallamaya başladılar. tabii ortalık susmuşken bir anda bağırdıkları için tüm salon 218'e çirkin gözle baktı. yönetimden mamalananların başı bir yandan gülerek elleriyle sakin işareti yapıyor sanki böyle bir şey istemiyormuş gibi büyük tiyatro döndü anlayacağınız.
    velhasılı kelam bu malum güruhtan gelip içimize karışan şerefsizleri bir daha ki maç o tribünde göremeyeceksiniz neden mi çünkü 218'den çıkan güzel ambiyansı bitirdiklerini zannettiler ama bitiremeyecekler.
    bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü sözüne uygun olarak karaborsacıbaşının sete gelmesinden anlamalıydık olayları.

    bu tribünler sizin çöplüğünüz değil beyler hele galatasaray sizin hiç oyuncağınız değil. hiç birimiz galatasaray'dan büyük değiliz. bu arkadaşlar 218'de bir daha görüldüklerinde eni konu refüze edileceklerdir.

    yaşasın tam bağımsız tribün kültürü. kahrolsun karaborsacı zihniyet!

    dip not 1 : esra şencebe'ye ona aşık olduğumu kim iletebilir?
    dip not 2 : dudağımı patlattığı için çok sevgili kardeşim firt'a buradan sevgilerimi sunuyorum.
    dip not 3 : ne koyduk beee!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın