resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4957
    tüpçü denen azılı galatasaray düşmanının panpası. fatih terim'i sevmiyordu. tüpçüye iteledi. tüpçü zaten fatih terim'i alıp bizi bitirmek istiyordu. alan memnun veren memnun. fatih terim'in zaten galatasaray umrunda değildi. umrunda olsa o galatasaray düşmanının yanına yaklaşmaz, sonra kucağına oturmazdı. milli takım teklifi geldiği anda, hiç düşünmeden ret cevabı verirdi.

    ünal aysal fatih terim'den kurtuldu. albayrak, dürüst gibi isimlerden de kurtuldu. kendi çiftliğinde at koşturuyor. 2 senedir bir tane stoper bulamıyorken üniversite okutacak mancini için bir devre arasında 19 milyon euro bonservis harcadı. mancini üniversiteyi bitirmeye 2 ay kala bizi ilkokula geri götürdü.

    2-2.5 senedir az maliyetle gelen şampiyonluklar, şampiyonlar ligi gelirleri, sponsorluk ve taraftar gelirleri, bundan sonra çok maliyetle gelen düşük gelirlere dönüşecek. yani 2011 temmuzdan beri geldiğimiz mali nokta da düşmeye başlayacak. sanıyorsun mu bu yaz 45 bin kombine satılacak? sanıyorsun mu yüzbinlerce forma satılacak? şampiyonlar ligine gideceğimizi, gitsek bile tüm gelirlere tek başımıza konacağımızı mı sanıyorsun? sponsorlar kapımızda yatacak mı sanıyorsun? devre arasında 20 milyon euro harcadın. bu yaz bir 20 milyon daha harcarsın mancini için. 2011 yazındaki efsane kadroyu kurmak için ne harcamıştın?* * * * * * * * * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın