resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4941
    kendisinin istifasını istiyorum. bunu isteme nedenim 3 yıllık süreçte başarısız olması değil, başarılı giden bir yapıyı bozması. bundan tam 3 sene önceydi, takım inanılmaz kötüydü ve inan kıraç telegol'e bağlanıp ünal aysal, ali dürüst, adnan öztürk gibi isimlerle çok güçlü bir galatasaray'ı nasıl oluşturacaklarını anlatıyordu. o gün bu üç ismi duyan benim kafamda çizgi filmlerdeki gibi ampül yandı. konuşmayı dinleyen diğer renktaşlar da eminim bu üç ismi duyunca ondan sonra gelecek başarıları o an görür gibi olmuştur. ondan sonra yabancı futbolcuları evinde hissetiren, kulüpteki her fişi tek tek inceliyorum diyen albayrak da yönetime girdi. daha geçen gün melo'nun albayrak hakkında dediklerini dinleyebilirsiniz. en sonunda dünya üzerinde galatasaray'ı en iyi bilen, en iyi yönetebilecek isim inanılmaz bir istekle geldi. birkaç ay içinde herkese olumsuz yazılarını yedirtti. hatta geldikten hemen sonra daha lig başlamadan, söz verdiği kaybettiği zaman bile alkışlanacak takımı hazırlık maçlarında, yaz kampında bize izletti. hadi bunları geçtim en büyük rakibin şike davasında başkansız kaldı, bazı yabancı oyuncularını kaybetti.

    biz bu rüzgarla ligde 4. yıldızı bu sene takmalıydık. galatasaray ligi 5-6 sene domine edip, paraları toplamadan şampiyonlar liginde başarılı olamaz. anamızın ligi diyoruz ya biz önce anamızın liginde rakiplerle dalga geçelim sonra avrupa'ya kafa tutar mıyız diye düşünelim. iki sene üst üste şampiyonluk almış aysal, bir zahmet alsın. adamın yaptığı ilk iş hocanın 3 yıllık sözleşmesini bir yıla düşürmek oldu. hatırlarsanız liverpool hazırlık maçından önce hocanın istifa edeceği konuşuldu. yalan olduğunu düşünsek de maç sonunda röportajda bazı şeyler olduğunu anladık. ondan sonra tutturdu eleman diye. tamam ilk başta kötü niyetle dememiş olabilirsin ama hoca bozuldu işte. konu kapanabilirdi orada ama bir türlü bitmedi eleman meselesi. yok ben de elamanım, yok hoca da eleman. fatih terim eleman değildir. kovmadan önce tazminatını düşeneceğin mancini senin elemanın olabilir. o da yetmedi sene sonunda yönetimi kovdu. adnan öztürk kendisini arıyor, gazetede haber var seçime gidilecekmiş, doğru mu diye soruyor. yok, gelin muhabbet ederiz, eğleniriz diyor. o toplantının sonunda aysal seçim kararı alıyor. bunu erman toroğlu her hafta telegol'de anlatıyordu. sonra öztürk de röportajında bahsetti. sonra her şeyi halletti iki yaz döneminde melo'ya taktı kafayı. bizim saf taraftarları çok güzel hazırlamıştı melo'nun gidişine. neyse ki başkası bulunamadı da melo'ya kaldık hep en sonda. en sonu zaten malum hocayı kovup, mancini'yi getiriyor.

    aysal bana göre sözüne güvenilemeyecek birisi. şu ana kadar birçok yalanı oldu ve aysal yalan söyleyince insanlar garipsemiyor artık. fatih terim bir yalan söyledi 2012 yılında, 2014'e kadar konuşuldu. 500 kere başlığında o konudan bahsedildi mesela.

    aysal başarılı ama iyi giden şeyleri yıkmakta başarılı. 3 temmuzdan sonra ayağımıza gelen tarihi fırsatı iade eden kişidir aysal. belki seneye fenerbahçe'ye 4. yıldızı taktıracak kişidir. aziz yıldırım'dan daha değerlidir fenerbahçe için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın