resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4940
    basketbol şubelerinin bu sezon kaç ay para almadığını bilmesek orada da başarılı olduğunu sanacağız. ergin ataman olmasa, ekrem memnun olmasa emin olun o şubeler şu anda futbol takımından daha kötü bi durumda olurdu.

    mancini gibi her şeye bahane üretseydi bu koçlar şu anda orta sıra bi takım olurdu. basket diyorsunuz daha bi kaç gün önce turgay demirelle beraber pasta kesti bu adam. sahi nikolov'un lisansı ne oldu?

    her şey olumsuz değil tabi ki. haksızlık etmek istemem. ama her şey de sizin düşündüğünüz kadar tozpembe değil galatasaray'da.

    sırf şuradan bile sinirkendiriyor beni bu adam. üç sene önce 70 milyon mu ne vergi borcu silinen galatasaray'ın nasıl 54milyon ödenmemiş vergisi olur? sen nasıl koz verirsin ya bu iktidarın eline? sen nasıl bizim boynumuzu bükersin? resmen utanıyorum ya bu konu açıldığında. diyecek tek lafım yok.

    bu sene havuz ikiye bölünecek cl gelirlerinde. daha gideceğimiz bile belli değil. şampiyonluk primi alamayacak. kazanılan puanlardan aldığı parayı alamayacak. store gelirleri en az %40 düşecek. ebilete umut bağlayıp kombineleri de hesaba katmamışlardır.

    boşuna demiyor seneye tasarruf diye. o gelirler düştüğünde, paraya sıkıştığında asıl çıkacak haberleri o zaman düşünün. kadroyu da güçlendiremeyeceği açık. bi de mancini'yi tut takımda seneye gör anası nasıl belleniyor takımın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın