• 1
    didier drogba'nin sezonu kapatmasiyla 2013-2014 sezonunun son 5 haftalik periyodunda galatasaray taraftarinin maruz kalacagi hucum hatti. bana kalirsa en az baris ozbek-ayhan akman-mustafa sarp orta sahasi kadar kanserojen olmaya aday.

    oyun ve pozisyon bilgileri rezalet, galatasaray gibi dev bir kuluple adlari dahi anilmamasi gereken futbolcular; futbolcu demeye bin sahit ister.

    gecenlerde lig tablosunu inceleyip daha kotu hucum hattina sahip takim var mi diye dusundum; samimi soyluyorum 4-5 takim var tas catlasin.

    samimi bicimde soruyorum: ligin dibindeki erciyes'in edinho-ibricic-yasin uclusu bunlardan kotu mu? niasse-mehmet akyuz kotu mu? bobo-nobre, diarra-tita-isaac, babel-scarione-malki, atif-utaka-aydin, gekas-hleb-hasan-djalma, kweuke-lua lua daha mi kotu? cidden daha kaliteli oldugumuzu dusunen var mi?

    son haftalarda nasil bir katki verecekleri daha da net gorulecek diye dusunuyorum. sinir hastasi olmamak icin bazen televizyonu kapatmak istesem de yapamiyorum, soz konusu galatasaray olunca yapamiyorum.

    zor gunler bizi bekliyor cok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın