resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4863
    hürriyet'e verdiği röportajda tff başkanına ve fenerbahçe'ye yine ayar veren başkanımız. o röportajdan bazı satır araları:

    tff, fenerbahçe’yi kolluyor mu?
    - bu çok açık. federasyon’un kuruluşuna bakın. bütün kurulları fenerbahçe tarafından kurulmuştur. 2 tane trabzonsporlu, 4 tane beşiktaşlı üye serpiştirilmiş ve diğer bütün üyelikler gerek yönetim kurulu gerekse diğer kurullar fenerbahçe tarafından tayin edilmiştir. bunları herkes dikkatlice inceleyip, baksın. bu federasyon tayin ile göreve gelen federasyondur. seçimle gelen bir federasyon değildir. zaten tüm kurullar da bünu açıkça gösteriyor.

    federasyon başkanı melo’nun gönderilmesini istedi. bu konuda sizin yorumunuz nedir?
    -her şeyden önce bir federasyon başkanının bize yol göstermesi son derece yanlış. ikincisi bugüne kadar türkiye futbol federasyonu başkanı bugüne kadar benim kendisine verdiğim hangi tavsiyeyi değerlendirdi ki ben onun dediğini yapayım. göreve geldiğimiz günden bu yana 3 yıldır bu federasyon galatasaray için ne kadar tehlikeli ve zararına karar varsa, hepsini aldı. kendisinden istediğimiz hiçbir kararda da bize dönüp yardımcı olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın