aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3250
    şimdi eğri oturup, doğru konuşma zamanı..

    sevgili ultraslan, duydumki.. okudumki.. türkiye futbol fenerasyonuna tepki veriyormusunuz.. neden ? onlar verilen görevi yerine getiriyor, evet bende çok küfür ediyorum onlara ancak genel düşünürsek onları oraya atayan siyasetçilere karşı dik dursaydınz bu kadar tepki vermezdiniz..

    6222 nolu yasayı değiştiren, kişi kurum ayırtan, düşme olmasın diyen, ırkçılığı dahi kahvaltıya çağırarak örten federasyon değil siyaset.. sizin federasyona verdiğiniz tepki kadar siyasetçilere verseydiniz belkide bu günlerde bu federasyon olmayabilirdi.. hatta siyasetçiler.. özerk olan bir federasyonuna bu kadar baskı kurmayabilirdi..

    gene yolumuz.. gezi direnişine geliyor.. gezide sizde yer alsaydınız, tepkinizi verseydiniz.. dik dursaydınız.. destek çıksaydınız.. keşke. ben sizin oluşumunuza sesleniyorum.. ben eminim, benim gibi düşünen binlerce galatasaray taraftarı vardır.. yanlış yerde tepkini veriyorsunuz.. ankaraya tepkinizi verin.. dik durun, adam gibi ! alparslan olun.

    gelelim yönetime istifa sesleri.. siz kimsiniz ya ? chelsea deplasmanına gidemedim.. kapıma gelmiş galatasaray.. bilet bulamadım.. 400-500 pound istiyordunuz amk karaborsa'da çok ayıp, e-bilet sistemini isteyen yönetime neden istifa diyorsunuz ? bir avrupa basket maçı sonrasında gene yönetime bir tepki vermiştiniz açıklamar yaparak amaç ne ? yönetimde sizi yönetecek adam yok diye mi ağlıyorsunuz ? kendinize gelin.. siz beni temsil etmiyorsunuz, edemezsiniz.. o cibiliyete sahip değilsiniz.. bağımsız taraftar grubudur diye söyleniyorsun ama ankaraya yürüyemiyorsun.. sizin bağımsızlğınız bu kadar.. merak etme ultraslan.. emin ol.. tam bağımsız türkiye sevdalı galatasaray'lılar yürür ankaraya.. asıl protesto edilecek yer orasıdır.

    gün gelecek devran dönecek.. o dönen devranda siz olmayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın