• 1603
    daha 3 sene öncesini hatırladınız mı sözlük ? bazıları dedi ki ''halk diktatör istemiyoooor. halkın dediği olsuuuuuuuun. tahrir meydanındaki insanların sesi duyulsun. hüsnü mübarek gitsin.'' daha sonra bu bazıları mısır'a gitti. mısır meclisinde konuşma yaptı.

    daha sonra halk yine isyan etti. çünkü mısır'ı yöneten müslüman kardeşlerin ne olduğunu anladı. ''müslüman kardeşlerin şeriat düzeni kurma hamlelerinden en çok kadınlar etkilendi. nisan ayında gündeme gelen "nekrofili" yasa tasarısı büyük tepki çekti. tasarı erkeklere ölen eşlerin cesetleriyle, ölümden sonraki ilk 6 saat içerisinde seks yapma hakkı tanıyor. bu tasarı müslüman kardeşler ve selefilerin talebiyle mısır'ın gündemine geldi. müslüman kardeşler bir diğer tasarıyla genç kızların evlenme yaşının 14'e düşürülmesini istedi.'' halk tahrir meydanında yeniden toplandı. ama o bazısı var ya o, o hiç duymadı bunları.

    mursi'nin getirdiği saçma sapan yasaları çoğumuz da duymadı. şimdi halk mursi'yi istemiyor. yandaşlarını da istemiyor. çünkü artık biliyorlar nasıl bir pislik olduklarını. gelen gideni mumla arattı yine. libya, mısır, ırak...

    bir ceset ile cinsel ilişkiyi savunanlar şu anda idam cezasına çarptırıldı. 14 yaşındaki çocuklarla resmi olarak evlenmeyi meşrulaştıranları savunanlar idam cezasına çarptırdılar. evet idam kötü bir şey. tabi ki hoş değil. ama bu nekrofili yasayı çıkarmaya çalışırken neredeydi bu insanlar. neredeydik ? ey basın ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın