• 3910
    renktaşlarım erepublik diye bir nalet var :(

    nalet dediğime bakmayın, güzel oyundur aslında. baya baya meşhur olmuş, vakti zamanında gazetelere falan çıkmıştır. ben uzun zaman önce oynuyordum hatta sözlükten bir defa referans linki paylaşmıştım. sonraları oyunu bıraktım fakat bu ay kaldığım yerden tekrar başladım. oyun hala eski günlerdeki gibi devam ediyor.

    bilmeyenler için, erepublik web tabanlı bir browser strateji oyunu. fakat diğer browser oyunlara göre en büyük artısı size saldıran birilerinin olmaması. oyunu nerede bırakırsanız oradan devam etme şansınız var. bu yüzden diğerleri gibi bağımlılık yapmıyor. ayrıca kimse size saldıramazken sizin birilerine saldırma şansınız var. nasıl oluyor demeyin, buradan biraz karışık gibi görünebilir ama oyuna girince kolayca anlaşılıyor. siz aslında bir kişiyi yönetiyorsunuz ve onunla çalışıyor, savaşıyor, antrenman yapıp güçleniyor, gazete çıkarıyor, meclise giriyor hatta ülke başkanı oluyorsunuz.

    oyunu merak edenler referans linkimle kayıt olabilir. yeni renktaşlarıma her türlü kolaylığı ve desteği maddi manevi sağlarım.

    http://www.erepublik.com/...rrer/acemi+satrancci
App Store'dan indirin Google Play'den alın