resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 4776
    kendisinin kurumsallık derdinde olduğunu sanmıyorum. fatih terim döneminde teknik ekip ve yönetim arasında anadolu kulüplerinde yaşanabilecek türden diyaloglar yaşandı ve basına yansıdı. ünal aysal da istediği kulüp ortamının daha profesyonel olduğunu anlatmaya çalışırken ortaya kurumsallık sözcüğünü attı.

    mancini ile başkan arasında daha profesyonel bir ilişki var. eminim mancini takımdan ayrılsa bu fatih terim'in ayrılması kadar sansasyonel bir biçimde gerçekleşmez. taraftar tepkisinden söz etmiyorum. mancini'nin fatih terim'le bir olmadığının farkındayım. yalnızca bavulunu toplayıp gider adam. gazetelerde çarşaf çarşaf dedikodular dönmez.

    bu çok mu önemli diyeceksiniz. elbette önemli. takım içindeki olaylı ilişkiler camiaya düşündüğümüzden daha çok zarar veriyor. iki senede takımı kalkındıran başkan teknik direktörle anlaşamayınca istifaya çağrılıyor. kulüp borsada değer kaybediyor. elbette profesyonellik isteyecek adam.

    bir de şunu bir kabul edelim artık. fatih terim'ci ya da ünal aysal'cı olmak durumunda değiliz. konu galatasaray'sa taraf olamayız. futbolcular kavga edince taraf olamadığımız gibi. melo'cu-gökhan'cı, selçuk'çu-sneijder'ci olamayız. burası galatasaray, burası bir aile diyoruz hep. o halde kol kırılacak yen içinde kalacak.

    artık kim suçlu? kim güçlü? tartışmayacağız. geçmişte kalmayacağız.

    bu takım 3 senede lig sekizinciliğinden şampiyonlar ligi çeyrek finaline gelmişse bunda fatih terim de, ünal aysal da eşit pay sahibidir. bunu bir anlayalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın