• 3776
    başarıların gelip geçici olduğunu bilen aslolan galatasaraylılıktır diyebilen ve bunu her zaman dile getiren dünyanın en şanslı taraftarıdır. oysa ki bu takım birçok kez sportif başarı olarak hüsrana uğramıştır.bunlardan ilk etapta aklıma gelenler ise şöyle:
    (bkz: 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı)
    (bkz: 20 ekim 1999 galatasaray chelsea maçı)
    (bkz: 16 ekim 2013 galatasaray real madrid maçı)

    bu taraftar birçok başarı görse de her zaman çıta yüksek olduğu için takımından en iyisini her zaman en güzelini istesede ve olmayınca da anlık tepkiler versede sonrasında hep takımını armasını desteklemiş ona gönülden bağlılığını tazelemiştir.bu taraftar değil midir avrupada cehennem olarak anılan atmosferi yaratan? bu taraftar değil midir avrupanın her yerine takımının sevdasının peşinden giden? bu taraftar
    değil midir yüreğinden gelerek başarılar gelir geçen diyen? bu taraftar o kadar şansıdır ki şike ile şampiyon olanların aksine o sezonu şerefiyle şikesiz 8. bitiren takımı olan en kötü döneminde bile şikeye prim vermeyen yapmaya tenezzül bile etmeyen bir kulübü vardır. taraftarda ona göre davranıp yaşamında da hep bu duruşu sergilemiştir. bu takım daha çok kez çeyrek finaller finaller oynar. bu taraftar daha çok kez deplasman yapar son dakikaya kadar bağırır takımını destekler. şunu belirtmeli ki galatasaraylılık öyle bir etikettir ki o duruşu az biraz kıyısından köşesinden yakalamanız bile sizi yürekli cesaretli hep başarıya aç ve her zaman onurlu kılar. bu taraftarda her zaman bu duruşu gösterecek ve skor taraftarlığı yapmayacaktır. çünkü aslolan galatasaraydır ve başka galatasaray yoktur. ne mutlu ki galatasaraylıyız ve hakkını vereceğiz vermeliyiz bu taraftar her zaman verecektir de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın