resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4716
    eleştirilir. eleştirilemez değildir. yapıcı ve mantıklı her eleştiriye de basarım ''on''u.
    ancak bazı arkadaşlar var ki, onların derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. hepiniz ezbere biliyorsunuz nicklerini, o yüzden söylemeye gerek yok.
    başkan en büyük hatayı fatih terim olayında yaptı. eğer devam edilmeyecekse, yaz kampından önce yolunu ayıracaktın. eğer devam edeceksen de, susacaktı ve bu sene sonuna kadar bekleyecekti.

    başarısız diyenlere ise hiç anlam veremiyorum. nasıl başarısız ? takımın ekonomik olarak çöktüğü, ligi 8. olarak bitirdiğin sezonda bu adam geldi. ve şu an 3 sene üst üste şampiyon olamayacağız diye ağıtlar yakıyoruz. kimsenin yüzüne bile bakmadığı basketbol şubesine hareket getirdi. mali olarak borçlarımızı öder hale geldik. eğer dediği şeyleri yapmaya devam ederse bir kaç yıl içinde borçsuz bir kulüp olacağız.
    fatih terim 2 sene şampiyon olmamızda ne kadar katkı verdiyse, ünal aysal da o kadar vermiştir. nankörlüğün alemi yok.
    yönetimdeki değişiklikler eleştirilir. ben de çok kızdım bazı şeylere. ama sen gelip '' bu sene şampiyon olamayacağız, allah belasını versin '' diye çığırtkanlık yaparsan, olmaz o iş.
    faruk süren başarılı bir başkan mıydı ? onun döneminde 4 sene üst üste şampiyonluk ve avrupa zaferlerimiz geldi. ama o süreci finans açısından berbat geçirdik. faruk süren gittikten sonra battık. aynı dönemi ünal aysal ile geçirseydik belki çok farklı şeyleri dert edecektik. sportif açıdan başarılı ancak yönetimsel açıdan berbat bir dönem.
    ünal aysal ilk defa sportif açıdan ve finans açısından başarılı bir başkan. ve çok açıktır ki adamın bir vizyonu var. yanlış doğru ama adam hedef adamı. iş hayatını biraz araştırırsanız, yapacağım dediği her şeyi yaptığını görürsünüz.
    evet çok fazla konuşuyor. beni en çok rahatsız eden özelliği bu oldu. mikrafon gördüğü an dayanamıyor.ama tutup ''istifa etsin'' bahanesi olamaz. ilerde belki düzelir.

    velhasıl ben bugüne kadar yaptıkları ile fazlası ile güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın