• 9778
    içerisinde bulunduğumuz sezon için söylüyorum; başından sona, tümüyle, emeği geçen herkes ile birlikte hayal kırıklığıdır. yabancı sınırlamasının arkasına saklanamaz hiçbir şey. şampiyonlar ligi zor bu kadro ile birşey diyemem ama ligimiz için konuşuyorum, elimizdeki kadro ile ligi açık ara önde bitirmeliydik, bayern münih ile eşit şartlardayız, lig ve kadro yapısı olarak.

    2 sene şampiyon olmuşsun, dünya yıldızların var, herhangi bir ekonomik sıkıntın yok, yabancı sınırlaması gibi saçma bir kural barındıran ülkede mevkisinin en iyi yerlileri ile oynuyorsun, yabancı haklarını drogba, sneijder, melo, eboue, muslera gibi isimlerle dolduruyorsun, kupa ile başlamışsın, rakibin hala uefa bilmem ne ile uğraşıyor, yabancı kısıtlaması her takımda uygulanıyor, elindeki türk futbolcular da yabancı futbolcular da ligin en iyileri, beklentin tabiki de şampiyonluk, normal olan da o, normal bir ülkede olması gereken de o ama malesef rüzgar arkadan böyle eserken, hatta arkadan bildiğin hortum gelirken, işleri tepetaklak edebilecek, herşeyi mahvedecek, tek ülke ve tek takımız diyebilirim.

    kimse kusura bakmasın ama emmanuel emenike, sow, webo, caner gibi topçuları olan bir takım, drogba, sneijder, melo, burak gibi bir takıma maç eksiği ile 5 puan fark atamaz. başından sonra hayal kırıklığı.

    şampiyonlar ligi için birşey demiyorum, hatta o gruptan çıkabildiğimiz için yeteri kadar tatmin olduğumu da söyleyebilirim. ha normal olan bir sorun sıkıntı yok iken başarıları daha da arttırmaktır ama diyorum ya herşeyin ağzına s*çabilme gibi bir huyumuz vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın