resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4709
    --- alıntı ---

    deplasman primlerini artırmanın deplasmanda galip gelmeye yetmediğini, futbol takımı yönetmenin şirket yönetmeye benzemediğini kavramış mıdır merak ediyorum. bir şey daha merak ediyorum, acaba sene sonunda fenerbahçe şampiyonluğunu kutlarken içinde ince bir sızı hissedecek mi? yoksa gururlanacak mı, "sayemde şampiyon oldular" diye?

    eylül ayında hoca kovup yabancı bir hoca getirerek galatasaray'ın bu sezonunu hiç eden, genel olarak güvensem de bu yılımızı çöpe atan başkan. eğer yazın fatih terim'in istediği transferleri yapsaydı ve fatih terim'in huzurla çalışmasını sağlasaydı inanıyorum ki şu an ya liderdik, ya da "içeride fener'i yenersek lideriz" diyorduk. bir de en azından bu akşam* chelsea'ye karşı bu kadar tutuk, mahkum bir futbol oynamayacaktık.

    real madrid'e kaçacak yer aratan bir takım yaratan hocayı kupalar kaldırırken bile sürekli rahatsız eden, hocasının en sevdiklerini gönderen (dürüst, albayrak), transfer etmek istediklerini değil kendi istediklerine öncelik tanıyan, egosu nedeniyle işleyen tekere çomak sokan adamdır. hocanın arkasından çevirmediği iş kalmamıştır. bütün bunlara rağmen halen bazı beyin nöronlarını kaybetmiş moronlar hocanın takımı bırakıp gittiğini iddia etmekteler. takımın böyle ruhsuz ve berbat oynaması da, kaybedilecek olası bir şampiyonlukta da en büyük pay mancini'nin değil kendisinindir. şu dalkavukluğu bir kenara bırakalım artık. yaptığı iyi işleri kendi eliyle berbat etmiştir.
    galatasaray, tarihinin en kötü dönemini geçirirken başa gelmiş başkan. o durumdan real madrid'e kaçacak yer aratan bir takım yaratan hocayı kupalar kaldırırken bile sürekli rahatsız eden, en sevdiklerini gönderen, transfer etmek istediklerini değil kendi istediklerine öncelik tanıyan, egosu nedeniyle işleyen tekere çomak sokan adamdır. hocanın arkasından çevirmediği iş kalmamıştır. bütün bunlara rağmen halen bazı beyin nöronlarını kaybetmiş moronlar hocanın takımı bırakıp gittiğini iddia etmekteler. takımın böyle ruhsuz ve berbat oynaması da, kaybedilecek olası bir şampiyonlukta da en büyük pay mancini'nin değil kendisinindir. şu dalkavukluğu bir kenara bırakalım artık. yaptığı iyi işleri kendi eliyle berbat etmiştir.

    bunlar artık birer boş laf, kimseye de faydası yok biliyorum ama içim yanıyor lan. vallahi içim yanıyor. kendi elimizle bu sezonu çöpe atmamız ciğerimi kavuruyor. fatih terim'in yaptığı yanlışlar olsa bile dereden geçerken at değiştirmemeliydi, 2011'de rezil bir durumda olan takımı iyi-kötü oynayan bir hale getiren, sadece isminin bile birçok insanı ürküttüğü bu adamı bu şekilde kullanıp atmamalıydı. fatih terim bence hatasız ya da sütten çıkma ak kaşık olmasa da takımın selametini şahsi hırsının önüne koymalıydı. yapmadı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın