• 9724
    mart ayının ortalarına doğru yol alırken hala şampiyonlar ligi'nde aktif bulunmaktadır, türkiye kupası'nda yoluna devam etmekte, ligde ise oyuncuların deplasman maçlarında gösterdiği umarsız tavır yüzünden kendi kendini sürklase etmek için uğraşmaktadır.

    tabii ki çoğunuza her daim sokakta, evde, apartmanda, işte gördüğünüz fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlarınızla yapılacak 2 dakikalık dalga muhabbeti daha önemli ama aslında yukarıda saydığım 3 platformdan en önemlisi şampiyonlar ligi'nde mart ortasında hala şans görmemizdir. türk futbolu için bile en büyük başarılardan biridir. ve bunu kimse önemsemiyor. çünkü kısır döngüye ve küçük dünyalara hapsolmuşuz.

    demiyorum ki takımın sorunları gözardı edilsin, deplasman maçlarındaki garip tutukluğa sitem edilmesin ama elin şikecisi her daim dört taraftan kol kanat gerilirken, sadece tek kulvarda yoluna devam ederken sırf daha canlı oynuyor diye camiamızın sağına soluna kin kusmak yakışmıyor. fenerbahçe gösterdiği arzuyla şampiyon olmayı daha çok istiyor gibi görünse de bu hak ettiği anlamına gelmiyor. o adamlar olmamaları gereken bir yerdeler. ve isterlerse tüm maçlarını kazansınlar; türkiye ligi şampiyonluğunu hak etmiyorlar, etmeyecekler.

    bunun çoğu taraftar tarafından gözardı edilmesi üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın