resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4686
    kanıt'da bu hafta çok çarpıcı şeyler olacak. sakın kaçırmayın. geçen haftadan ufak bir kesit ise burada; http://www.youtube.com/watch?v=z8PuyF-eW3Y

    tı tık tık tık. *

    isim: ünal aysal

    yaş: 73

    kod adı: piyon

    istanbul'da 1941 yılında doğduktan sonra adı bizde saklı olan bir örgüt tarafından kaçırılmıştır.*örgüt tarafından yetiştirilmeye başlayan küçük ünal aslında zeki değildi. ''babası hep benim oğlum zeki çalışsa yapar.'' demesine rağmen örgüt tarafından desteklenmekteydi. yazılı kağıtlarını çalan örgüt, hocaları kaçırıp zorla not verdirmişlerdi. fransız kaynaklı olan bu örgüt, bir fransız okulu olan galatasaray lisesine yerleştirdi ünal'ı. kendisine önemli görevler verilmişti. gelecek planları çizen örgüt 2014'leri görmekteydi. 1960 yılında oradan mezun oldu. o zamanlar isviçre'de cirit atan bu örgüt, ünal'ı yüksek öğrenim için isviçre - neuchatel üniversitesi hukuk fakültesine gönderdi. sonra ne olur ne olmaz diye istanbul üniversitesi hukuk fakültesinden de muadelet diploması aldılar. brüksel'e yerleştirildi. aslında amaç tüm avrupa'yı gezerek eğitimini tamamlamaktı. yakın dövüş üzerine master yapmıştı. örgütün işlerinin başına geçti. amaç kod adı piyon olan ünal'ı zengin göstermekti ve bunu yaptılar. uzun yıllar sonra türkiye'ye tekrar getirildi. ince eleyip sık dokuyan bu örgüt amacına yaklaşmak üzereydi. 2011 yılında dış mihraklar tarafından galatasaray'ın başına getirildi. evet her şey başladığı yere döndü. 1960'da buradan çıkan piyon, tekrar geri gelmişti. tabi örgüt şunu unutmuştu. piyon türkiye'yi tanımıyordu. hemen yanına adamlar yerleştirildi. yıllarca bu günleri planlayan örgüt nokta atışı yaparcasına isimleri bir araya getirmeye başladı. nereden tanıyabilirdi ki fatih terim'i.

    ---reklamlar---

    evet. nerede kalmıştık. büyük galatasaray'ı çökertme operasyonu. kod adı piyon. galatasaray'ın başına geldikten sonra şampiyonluklar ve kupaların yağmasının tek nedeni ortaya çıkmıştı. örgüt. örgüt galatasaray'ın adını tekrar avrupa'da duyurmak istedi. çünkü bu bitirme operasyonunu herkesin görmesini umuyordu. galatasaray şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmıştı. tabi buraya nasıl çıktığını biliyoruz. örgüt. çeyrek final yeter dendi ve hakemler ayarlandı. artık gözler piyon'daydı. piyon aşağı, piyon yukarı. kendini sevdirdi. arada bir de galatasaray basketbol takımı şampiyon oldu. o nasıl oldu kimse bilmiyor. harbi mk. çocuklar burayı montajlayın. kimliğini açığa çıkaracak şeylerden kaçındı. 73 yaşında olmasına rağmen dinç olması, yakın dövüşteki uzmanlığının ona verdiği gençlik ateşiydi. örgüt içerisinde kendisine piyon dışında yoda diyenler de vardı. yaşlı kurt yoda. örgüt fatih terim'i kovmasını istedi. işte bu an galatasaray'ı bitirme operasyonunun tuşa basılmasıydı. basıldı. galatasaray karıştı. örgüt ise piyon'u istanbul'da yalnız bırakmıştı. kulaklıktan çıkarılmıştı. artık piyon yalnızdı ve örgüt tarafından böyle istenmişti. ''müdahil'' demişlerdi. işte bunun sonucunda geldiğimiz nokta ise bugün bulunduğumuz nokta oluyor.

    tı tık tık tık.*

    bu haftalık da kanıt'ın sonuna gelmiş bulunuyoruz. haftaya bir başka bok atma çalışmalarında görüşmek üzere. bizim bok atmalarımızdan ayrılmayın.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın