• 3879
    öncelikle; (bkz: #1437418) ve (bkz: #1437678)

    değerli kardeşlerim ve büyüklerim;

    konu hakkında geri dönüşü geç yaptım. bunun için özür dilerim. fakat tahmin edersiniz ki son zamanlarda ülkede yaşanan gelişmeler, özellikle berkin elvan kardeşimizin ölümü beni de fazlasıyla sarstı ve bir süre internet ortamından ayrı kalma ihtiyacı yarattı kendimde.

    önceki entrylerimde de belirttiğim gibi, görüşmeyi pazartesi planlamıştık ama görüşeceğim kişinin meşguliyeti sebebiyle salı günü görüştük. maalesef ama maalesef ki bu iş ile ilgili referans olan kişinin bana bahsettiği ve bende büyük beklentilere sebep olan iş şartları ile görüşmeyi yaptığım kişinin bahsettiği iş şartlarında epey bir fark çıktı. zaten hali hazırda çalışan birisi olarak beklentim daha iyi şartlarda* bir iş bulduğumda geçmek iken, bu firmanın teklifi moralimi fazlasıyla bozdu. neticesinde görüşme benim açımdan olumsuz olarak sonuçlandı. kendileri yine bana düşünmem için zaman verdiler ve pazartesiye dönüş yapmamı istediler ama geri dönüşüm olumsuz olacak.

    bu süreçte sözlük ailesinden çok fazla arkadaşımın bana gerek mesaj yoluyla, gerek telefonla gösterdikleri ilgi ve destek beni inanılmaz derecede mutlu etmiştir. hepinize ayrı ayrı, tek tek teşekkür ederim. iş hayalim bu sefer olmadı ama inşallah bir sonraki sefere yine güzel bir sinerji çalışmasıyla başarılı olacağımıza inanıyorum.

    sevgi ve saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın