• 1525
    yanlış hatırlamıyorsam on gündür görüşmüyoruz/konuşmuyoruz sözlük. istisnasız tam bir hafta her allahın gecesi rüyamda onu görüp kan ter içinde ve ağlamaklı uyanıyordum anasını satiyim. 2-3 gündür en azından rüyamda görmüyorum.

    gün içerisinde ansızın saçma sapan bir şey onu hatırlatıyor. çok özlüyorum, arayıp konuşmak istiyorum ama sinir bozmaya gerek yok. bi süre sonra karşı tarafın g.tünü arşa değdiriyor ısrarcı olmak çünkü. sık sık başa sarıyorum, ne oldu nasıl oldu da koptuk böyle diye. iki yabancı olup çıktık, bok mu vardı ulan ayrılacak? lanet ediyorum, bela okuyorum, sonra geçirdiğimiz güzel günler aklıma geliyor hafiften pişman oluyorum sövdüğüm için. bombok bi durum.

    ayrıldıktan sonraki bir iki gün odada volta atmaktan, volta atarken hakim olamadığım gözyaşlarından bıkmıştım. * daha az voltalar oldum odanın içinde, o bunalımlı ruh hali gitti gibi. geri gelmez umarım.

    çok özlüyorum sözlük. yazmayacağına, aramayacağına falan eminim ama yine de insan bekliyor nedense. halbuki kızın umrunda bile değilim muhtemelen ki benim onu düşündüğüm kadar onun beni düşünmediğini bilmek ağır bir durum. haddinden fazla mı düşünüp kahroluyorum lan acaba diyorum, ona da karar veremiyorum ki...

    allah kimseye gönül yarası vermesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın