• 3855
    anlamıyorum sözlük, ben hiç anlamıyorum.

    içinde 239 kişinin olduğu uçak nasıl kaybolur?
    bu yolculardan ikisinin çalıntı pasaportlarla(pasaportlardan biri bir yıl, diğeri iki yıl önce çalınmış, gerçek sahipleri şu an hayatta) uçağa binmesine nasıl izin verilir, nasıl fark edilmez?
    farklı kurumlar/farklı ülkeler nasıl birbiriyle çelişkili açıklamalar yapar, sonra çark eder? (uçakla bağlantının 44. dakikada, 2 saat kadar sonra ve son olarak da 1 saat sonra koptuğu söyleniyor.)
    uçağın hızı, yüksekliği, son görüldüğü koordinat bilinirken nasıl olur da şu kadar saat sonra enkaz izine rastlanılmaz?
    o yükseklikten uçağın çakılması 3-5 dakika sürecekken mürettebat acil durum sinyali vb bir şey gönderemez mi?

    diyelim ki, çalıntı pasaportla yolculuk edenler (veya başkaları) teröristti ve mürettebat etkisiz hale getirildi, uçak havada patlatıldı. nasıl olur da hiçbir terör örgütü "biz yaptık" demez hala? siz hiç yapılan ancak üstlenilmeyen bir terör saldırısı duydunuz mu, saldırının amacı kendini duyurmak, korku salmak değil mi zaten?

    anlamıyorum sözlük. anlayan varsa paylaşsın lütfen. malezya havayolunun internet sitesinden, diğer ülkelerin açıklamalarından, bir dolu haber sitesinden oldukça fazla şey okudum, ancak aklım almıyor.

    bir de bizim basımıza - bu kadar büyük bir olay internet sitelerinin kıyısında köşesinde duruyor ya, bulup okuyabilmek için araman gerekiyor ya - bu haber ve habercilik anlayışına, ne desem bilemiyorum gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın