resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 4651
    vay vay vay, bir de aklı kendine yetmeyen ama şark kurnazlığı yapanlar vamış burada.

    frank rijkaard yönetimindeki galatasaray'a fatih terim'in 2. gelişinde harcanan paradan fazla para harcandı biliyor muydun ? yooo, nereden bileceksin şimdi öğrendin ;)

    neymiş dünya yıldızları transfer etmişmiş ! galatasaray'da para yokken neredeymiş ?! galatasaray'da para yokken özhan canaydin'ın isteğiyle hisselerimizi alıp, büyük karla kulübümüze satmakla meşguldü kendisi !

    insanda (!) allah korkusu olur, adnan polat'ı sevin veya sevmeyin parasız dönemde yaptığı transferlerin bunlardan aşağı kalır ne yanı var ?! parasız dönemde diyorum anlayabilmeniz için, zira tek seferde anlayamıyorsunuz !

    bu kulüpte hala sayılan vasıflarda, formamızı asla giyemeyecek adamlar var, neyin peşindesiniz ?! sanki adamların derdi galatasaray'ın iyiliği de ben kötülüğünü istiyorum ! yahu benim yüzde birim kadar emeğin geçtiyse ne mutlu sana, haddinizi bilin !

    ünal aysal adını özhan canaydin ortaya atmadan önce hanginiz biliyordunuz da şimdi kendisinden iyi adam mı var diyorsunuz ?! ne biliyorsunuz da ne konuşuyorusnuz ? klavyeyi bulan otorite kesiliyor ama daha düz yolda yürümesinden habersiz bunun farkında değil !

    cevap verebilecek başkancılar dizilsin ;

    1 - fatih terim'i başkanlık makamına saygısızlık bahanesiyle ve binbir yalan, dolandırıcılıkla yolladı başkan.de ki haklı ( bu konuda insan içine çıkacak yüzü yok !), bir an kabul edelim ! mehmet ali aydinlar fenerbahçe kongresinde " federasyon başkanlığım zamanı fenerbahçe şampiyon olsun diye playoffu ben uydurdum " demedi mi ?! dedi ! peki o yönetimde şu an kulübün ceo konumunda olan lütfi arıboğan yok muydu ? vardı !

    lütfi arıboğan galatasaray'ın aleyhine, galatasaray şampiyon olmasın diye bir faliyette bulunmuş neden hala görevinin başında, neden hala kovulmadı ?! galatasaray'ın menfaatlerinin yanında başkanın saygınlığı 2. planda kalır ! var mı cevap verebilecek ?! yok, sadece boyun eğer ve hazımsızlıktan bu mesajı eksilersiniz !

    2 - bugüne kadar başkanın galatasaray'ın hakkını 1 kere bile koruyabilmiş mi ?! hayır ! bunda da boynunu cevap veremediğin için öne eğip hazımsızlığından eksilemekle yetindin mi !

    3 - vizyon vizyon diye kendi uydurup, kendinizin inandığı masalı bir açın bakalım ! nedir bu ünal aysal'ın vizyonu ?! cebinden para verip kulübü mü ihya etmiş, kendi adıyla kulübe sponsor mu kazandırmış ( galatasaray adının yanında ünal aysal kim yahu ! ), ne yapmış ?!

    galatasaray düze çıktığında başkan olan adamdır ünal aysal, kapısında hacizlerin beklediği zaman başkan değildi ! paralı kulübün, parası olan kulübün idaresi kolay elbet !

    4 - candan erçetin hariç kimi tanıyorsunuz yöetimden ?! hiçkimseyi, ki başkan dahil alayı konu futbolsa akıl fukarası ! senin ezeli rakibim dediğin kulüp en etkisiz elemanını bunların topunun karşısına çıkarsa kedinin fareyle oynadığı gibi oynar bunlarla !

    ünal aysal zaten kendisi de biliyor ve inkar etmiyor galatasaray'ın bu duruma düşmesinin sebebinin kendisinin olduğunu siz neyin peşindesiniz ?! bu yönetimi değil birbiriyle toplamak, çarpsan bile çıkan sonuç etkisiz eleman !

    5 - bülent tulun daha bu kulüpte ne arıyor ?! kulübün adını neredeyse şike soruşturmasına karıştıracak olan yılan bülnet tulun'un bu kulüpte işi ne ?! vasfe ne bana birisi açıklasın !

    ben bülent tulun'la ilgili bildiklerimi açıklasam en başta başkan ve kendisi kimse gik diyemez ! galatasaray yöneticisi sokaklarda rezilliklerin içinde olamaz !

    6 - hangi galatasaray başkanı kulüp üzerinden para kaznamıştır ünal aysal hariç ?! kulüp hisselerinden ettiği karın miktarını bilen var mı ?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın