• 19
    zamanı geldiğinde kendisini savunanların şu anki desteklerini nasıl verdiklerine şaşıracakları başkanımızın yeni gafletlerinden birisi daha...

    yahu siz bu başkandan daha ne bekliyorsunuz ?! adam " fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için playoffu ben uydurdum " diyen m.a.aydinlar'ın en yakın mesai arkadaşı l.ariboğan'a hesap sormamış ! öyle ya, l.ariboğan'ın döneminde galatasaray'ın aleyhine bir çalışma yapılmış ve l.ariboğan'da bu işin içinde.

    demek ki başkanın kafa yapısına göre galatasaray kulübü başkanına yapıldığı iddaa edilen saygısızlığın cezası kulüpten kovulmakken, galatasaray'ın kendisine yapılan kelek mübah ! yani başkan galatasaray'dan büyük ?!!

    iyi hamlelerini görüp, bire bin katarak övenler bunu düşünmekten bile uzaklar ne yazık ki.neymiş, büyük transferler yapıyormuş, sanki daha önce yapılmıyordu ?! galatasaray para krizi içindeyken, stadı yapılmamışken de büyük isimler transfer etti.şimdi ekonomi oturmuş, para var ki daha rahat yapılabiliyor.sanırsın cebinden yapıyor adam transferleri.

    fenerbahçe aç karnını doyursun önce, bu söylemin tam tersi olabilir.bakın bakalım istanbul takımları arasında kulüp varlıkları en az kulüp hangisi, bakın bakalım tarihi boyunca en çok devlet teşviki alan kulüp hangisi ?!

    daha önce de yazdım seri eksilendi, bunu da eksileyin.galatasaray'ın başkanında olmazsa olmaz şartlardan birisi devletle iş bağı yüzünden gebe olmayan birisi olması ! olunca işte böyle oluyor, şirin görünme çabaları bilmem ne.

    beyazın siyaha uzak olduğu kadar hem futbola, hem de ülkenin futbol düzenine uzak ünal aysal.ve kim olduğunun önemi yok ülkenin futbol düzenini bilen, kendisine akıl verecek insanlar olmalı etrafında.çünkü akıl almaya inanılmaz derecede ihtiyacı var.

    allah uçak kazası vermesin kardeş, bu başkana da şükür diyelim ne yapalım değil mi ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın