• 1481
    öncelikle (bkz: 19 şubat 2014 milan atletico madrid maçı) (bkz: 19 şubat 2014 arsenal bayern münih maçı) maçları yeni bitmişken rahatsız ettiğim için kusura bakmayın sevgili sözlük yazarları.

    bu yıl üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ve sınav çok yaklaştı be sözlük. puanlar iyi ama hedef de büyük olunca her türlü stres oluyor.
    tüm arkadaşlarım sene başında kazandı gitti, 2 yıllık kız arkadaşım sırf 1 yıl beni bekleyemeyeceği için ayrıldı, sınavı kazanamadım ve bunlar üst üste geldi. işte böyle başladı benim yeni yılım, oysa babamdan sözü almıştım itü'yü kazanacaktım ve kombineyi kapacaktım. beni bırakmayan tek sevgilimi hiçbir maçta yalnız bırakmayacaktım. ama olmadı kaldık tek başımıza bu şehirde. her gece artık bitmesini ve yeni hayatıma başlamayı hayal ediyorum. üniversitede okuyup okulundan memnun olanlar gerçekten bunun değerini bilin yerinizde olmak isteyen çok kişi var. neyse;
    aslında dertlerim, ağlama duvarına yazma sebebim daha duygusal meseleler. ulan bir insan 2 yılını birlikte geçirdiği birini bu kadar kolay nasıl unutur önemsemez vallahi aklım almıyor. insan bi arar sorar 8 ay olmuş be vicdansız. hadi onu geçtim dertleşeceğim, bi gece çıkıp 2 kadeh bi şey içebileceğim kimsem de kalmadı bildiğiniz yalnızlığın uç noktalarında yaşıyorum.
    umarım zamanı geldiğinde bu entry'i hatırlatarak sevinme duvarına bu isteklerimin gerçekleştiğini yazabilirim. umarım seneye arenada buluşuruz. hepinizi seviyorum, zaten başka kimim kaldı ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın