• 9541
    bu takıma geldiğinden beri futboluna, samimiyetine,ruhuna inandığım futbolcuları söylemek istiyorum.

    1- fernando muslera çok sevdik seni.
    2- selçuk inan çok güzel zamanlarda oldu , formsuz olduğunda oldu, hatta selçuğun kafa başka yerlerde dedirttiğinde oldu. insansın,insanız. inanıyoruz sana.
    3- semih kaya bir çıktın,pir çıktın sana güveniyoruz semih. şımarma, futbolunu oyna, öğrenmene bak senden istediğimiz bu gerisi gelecek zaten.
    4- felipe meloaçıkçası ben galatasarayda karakterli bir brezilyalı pek görmedim. şu an hatırlamıyorum. haksızlık ediyorsam affola, abi tabikide her maç hırs küpü olamazsın bizde senin yerinde olsak biz de her maç 10 üzerinden 10 çıkamayız. karakterinle ruhunla oynamaya devam et bu taraftar seninle.
    5- burak yılmaziyisiyle kötüsüyle, iyi ki varsın be burak. sen olmasan daha kötü olurdu.
    6- wesley sneijder burda dur abi işte burada dur. türkiyeye bir çok yabancı geldi, hala da geliyor. avrupa da şampiyonlar ligi kupası kazanmış, yaşı gayet normal, dünyaca ünlü futbolcu az geldi bu ülkeye. senin kaliteni kimseyle gram tartışmam.

    adam futbolda bir atak nasıl başlatılır,nasıl geliştirilir,nasıl sonuçlandırılırda master degree. senin dışardan göremediğin,düşünemediğin yerlere sen düşünene kadar pası atmış olabiliyor. böyle bir adam işte. o yüzden gram tartışmam seni.

    söyleyeceğim 2 çift laf anca gördüğüm karaktere olur. benim gördüğüm kolundaki dövme,sırtındaki numarayla aynı karaktere sahipsin. hep böyle kal.

    7- umut bulut abi senle 90 dakika olmuyor be. sen sonradan gir golünü at biz seni öyle seviyoruz. oynarsın oynamazsın gram trip atmazsın çalışmana bakarsın, her an oynayabilmek için hazır durursun. bu takım için iyi ki varsın.

    yeni gelenlere zaten birşey diyemeyiz. af buyurun benim gözümde bu fubolculara deyinmek istedim. emre'si, hakan'ı, sabri'si ayrı ayrı parantez açmaya gerek yok. diğerleri için görünen köy kılavuz istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın