• 3691
    8 şubat 2014 galatasaray eskişehir maçının ikinci yarısının ilk 20 dakikası boyunca ninni söylemiştir.

    tamam takım defansif bir oyun anlayışıyla sahadaydı ikinci yarıda, oyunu kendi sahamızda kabul ettik de abi neden tribün 20 dk boyunca yaldır yaldır hücum eden eskişehir'i yuhlamak, dikatini dağıtmak yerine sen şampiyon olacaksın söyledi çok merak ediyorum. 8 şubat günü sahada iştahlı bir takım vardı, bu iştah ilk yarıda seyirciye de yansıdı ve ortalama üstü bir seyirci performansıyla ilk yarıyı tamamladık. ancak ikinci yarıda takımın da defansa çekilmesiyle skor henüz 2-0' ken yani yiyeceğimiz bir gol ile maç çok riskli bir hal alıyorken, takımı itmek yerine takımın defans ağırlıklı futboluna arabesk marşlar ile eşlik etmişlerdir.

    60 dklarda başlayan ve artık sıkıcı bile gelebilen telefon şovu ise duygusal parçaların söylediği slow müzik yapıldığı bir konser edasında tribünün takımı iyice uyutmasına yol açmıştır.

    arkadaşlar tribün takımı ateşler, gol attırır, top kazandırır. bizde takım tribünü uyandırıyor, hakeme itiraz ettiriyor.

    dipnot: seni sevmeyen ölsün candır, ancak ya maç sonu ya da maç başı söylersin, maç içerisinde yapılacak bir tezahürat değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın