• 9389
    an itibariyle 17 gol ile ligin en az gol yiyen takımı. takımın belki de en çok defansını eleştirdik bu sezonun başından beri hepimiz, hala da eleştiriyoruz ki belirli bir seviyede haklıyız da. son gün stoper transferi falan bekliyoruz ama evet bu takım şu an ligin en az gol yiyen takımı. bu da şunu hepimizin yüzüne vuruyor ki, gol yollarında da sıkıntımız var. bunu da gol atamadığımız bir maç yerine 6 attığımız bir maçtan sonra yazıyorum ki "kötü günde vuruyor" olmasın.

    şöyle ki;
    son maçtan önce bu takım 18 maçta 28 gol atmış maç başı atılan gol ortalaması 1,55 yenilen gol 0,94
    son maçla beraber oluşan istatistik ise şu şekilde maç başı atılan gol ortalaması 1,78 yenilen gol 0,89

    son maçla beraber tam olarak yediğimizin 2 katını atma oranını tutturduk. yani bu maça kadar bir gol yediğimiz an 2 atamadığımız için puan kaybı kaçınılmaz olmuş durumda
    daha önce drogba ile ilgili girdiğim bir entry'de forvet hattımızın alternatifsiz oluşundan bahsetmiştim, bu istatistiklerle de bu tezimi desteklemiş olayım. haftaya drogba cezalı, allah korusun ama haftaiçi elimizdeki tek alternatif umut'un da ayağını falan burkup maçı kaçırdığını düşünün, halimizi hayal edebiliyor musunuz?

    karşı yakanın şikecileri hem emenike hem webo'yu kaybedince nasıl dengeleri bozuldu gördük, daha da göreceğiz, hatta bundan faydalanıp puan farkını kapatacağız. ama 3 kulvarda devam eden bir takım olarak forvet hattımızın bu kadar alternatifsiz oluşu çok riskli arkadaşlar. keşke bir sürü transfer yapılan şu ara transfer döneminde iyi kötü bir de forvet alınsaydı da biraz olsun içimiz rahat etseydi.

    not: video'yu koyan arkadaşın entry'sini de buldum, şöyle iliştireyim, emek hırsızlığı olmasın (bkz: #1410053)
App Store'dan indirin Google Play'den alın