• 9365
    adını sanını, ismini cismini bilmediğim bir sürü oyuncu alındı. bunu eleştiri olsun diye söylemiyorum. sadece biraz çekiniyorum. bu kadar çok sayıda genç futbolcularla nasıl bir takım bütünlüğü oluşturacağız, gelecek sezon yabancı sınırı ne olacak bir sürü soru işareti oluştu kafamda.

    takımı gençleştirmek her taraftarın istediği şey ama sabretmek her taraftarda olan birşey değil. bir de bizim takımda genç futbolcuları her yönden geliştirici yapılanma da yok. en yetenekli oyuncumuz arda turan bizden gittikten sonra bambaşka bir futbolcuya dönüştü. genç futbolcuların yanısıra böyle bir yapılanmayı da kurabiliriz inşallah.

    bruma'yı da dahil edersek alınan futbolcuların bonservislerine yaklaşık 25-30 milyon euro gibi ciddi bir para verdik. sadece 20 milyon euro bruma-telles ve hajrovic ediyor.

    30 milyon euro'ya 3-4 tane kaliteli futbolcu (direk takıma girip oynayabilecek seviyede) alıp takımın kalitesini bariz şekilde arttırabilirdik.
    bruma yerine nani, stopere lescott, sol beke kolarov veya o ayarda biri, forvete demba ba falan filan.

    tabi bunlar tercih meselesi. umarım alınan oyuncular gerçekten izlenmiş, takip edilmiş ve iyi analiz edilmiştir. klasik menajer oyunu değildir. allah utandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın