resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 4584
    araştırmayan, soruşturmayan, sorgulamayan taraftarımızın toz kondurmadığı başkanımız.hakkında destan yazabilirim ama karşılıklı çatışmalardan, bildikleri sadece okuduklarından ziyade olan kişilerle yakınen bildiğim süreçleri, olayları tartışmanın mantıksızlığı yüzünden artık yazmaktan usandım sözlük.

    galatasaray başkanıdır, destekliyorum elbet.başarılı olsun istiyorum ama yaşananları ve sorgulamadan toz kondurmayanları da görmezden gelemiyorum.

    vizyon vizyon diyerek peşine takılmayı anlayabilmiş değilim mesela, nedir ortaya koyduğu ve daha önce görmediğiniz vizyon ? öyle bir yazılıyor ki sanırsın kuş kondurmuş, yok öyle bir şey.

    kimse itiraz dahi edemez, yakın tarihteki galatasaray başkanları arasında en ama en şanslı başkandır ünal aysal. yokluklar içinde, borç içinde, alacaklıların kapılara dizildiği, haciz olaylarının olduğu günlerde değil, galatasaray tüm olanaklara kavuşmuşken gelmiştir başkanlık makamına.

    ünal aysal isminden kaynaklı galatasaray'ın bir kazancı yoktur, ki galatasaray adı ünal aysal'dan kat ve kat büyüktür.gelen teklifler, sponsorluk anlaşmaları, yapılan transferler vs. hepsi galatasaray adının büyüklüğünden kaynaklıdır.

    taraftarlar tarafından bu derece sevilmesinin, tutulmasının başlıca kaynağı tartışmasız galatasaray'ın başkanlığı döneminde yaşadığı başarılardır.bunda da kendisinden çok yakalamış olduğu ekibin katkısı vardır.

    elbet önemli bir şahsiyettir, ama derseniz ki " galatasaray ünal aysal'dan ne aldı veya kim kimden daha çok aldı ? " elbet alan taraf tartışmasız ünal aysal'dır.hele ki eski olayları, süreçleri deşerseniz çok enteresan şeyleri tekrardan hatırlayabilirsiniz.

    kişilik olarak kendini çok iyi gizler mesela bu bilinmez.fatih terim'de sevmediğimiz ego, kibir vs. tüm huyların fazlası başkanda mevcuttur ama dediğim gibi bunu çok iyi gizler.mesela deniz kıyısında terim ve eşi ile birlikte yediği bir yemek sırasında etraftan hocaya kedisine gösterilenden çok daha büyük ilgiden inanılmaz rahatsız olmuş ve yemek boyunca somurtarak oturmuştur.

    eleştirebileceğim, sıralayabileceğim çok ama çok şey var.galatasaray'a verdiğinden çok galatasaray'dan kazandığı var.ama galatasaray başkanıdır, destekliyorum elbette ve başarılı olsun istiyorum.kişisel bir düşmanlığım yok, yalnızca gereğinden fazla gösterilmesine anlam veremiyorum.ki fikirler zaman içinde değişir, hep beraber ilerleyen zamanlarda görüp yaşayabiliriz bu durumu.

    aslolan galatasaray'dır, isimler değil.herkese hakkını vererek, kimsenin zerrece hakkını yedirmeden ama önceliği istisnasız galatasaray'a vererek düşünüp hareket etmek lazım.

    bana sorsanız galatasaray başkanı olacak kişide aradığın en önemli kriterler ne olsun diye cevap olarak en başa ;

    1 - galatasaray'ın çıkarlarını her şeyin üzerinde gören.
    2 - futboldan ve özellikle türkiye'nin spor camiasının içinde dönen entrikaları bilen ve başedebilecek.
    3 - kesinlikle ve kesinlikle devlet ile iş bağı olmayan, olsa da bunu galatasaray başkanlığı süresince gözetmeyecek

    diye sıralamama devam ederdim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın