• 1441
    nereye gidiyoruz sözlük? yemişim futbolu falan. biri bana bu olay nasıl yaşanır, bir insan bir insana bunları nasıl yapar? onu anlatsın.

    --- alıntı ---

    konya'da yaşayan hüseyin t., 10 gün önce kaçırdığı komşusu 5 çocuk annesi 34 yaşındaki yadigar t.'yi eşini ziyaret için gittiği cezaevi önünde 11 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tabancayla kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

    hüseyin t. cezaevinin önüne gelip önünü kestiği yadigar t.'ye oğlunun gözleri önünde tabancayla ateş etti. vücuduna isabet eden kurşunla yaralanan yadigar t. o halde kaçmaya çalışsa da hüseyin t., tabancasını ateşlemeye devam etti. vücuduna 5 kurşun isabet eden yadigar t. kanlar içinde yere yığılıp kalırken, hüseyin t. otomobiline binip kaçtı.

    ağır yaralanan yadigar t. kaldırıldığı mevlana üniversitesi hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

    olaya şahit olan ve annesinin başından hiç ayrılmayan f.d., ise uzun süre gözyaşı döktü. polislere ve cezaevi yetkililerine, "anam ölüyor, babama ne diyeceğim. yardım edin! annem ölmesin. anam, canım anam. kurban olayım abi annemi kurtarın" diyerek ağladı. çocuğu, polisler sakinleştirmeye çalıştı.

    --- alıntı ---

    haberi okuduğumdan beri ben sakinleşmedim, çocuk nasıl sakinleşsin?

    http://www.radikal.com.tr/...ne_diyecegim-1172834
App Store'dan indirin Google Play'den alın