• 9256
    elinde sağlam olan sneijder, melo, semih ve muslera'sı kalmış olan takımdır. ayrıca eboue'si umursamaz, drogba'sı yorgun, selçuk'u formsuz, açık oyuncusu olmayan, stoperi zaten kalmamış, sol beki lisans alamamış, eski isteğinden tamamen uzak takımdır.

    bariz gözüken sorun ise son derece vasat bir direnç gösteriyor olmamız. onu da sadece melo yapabiliyor. bu 3-5-2'ye geçiş için çok heyecanlanmıştım ama maalesef bu sistem dirençsizliğin sebebi olabilir. malum 3 stoperden pres yapmak zaten beklenmez. bek oyunucuları uzun mesafe git-gel yapınca da oldukça yoruluyorlar. sneijder haliyle presten çok alan kapatıyor. drogba'nın durumu belli. hele bir de umut yerine koşmaya üşenen burak olunca geriye bi melo bi selçuk kalıyor.

    bugün 26 ocak 2014 gaziantepspor galatasaray maçında melo da stoper oynayınca ikili ortasahanın arkası bizim çelimsiz emre çolak'a kaldı. üstüne üstlük çirkef antep savunması ve rezalet zemin de buna katkı yaptı.

    direnç problemini ya 4-3-1-2 ile ya da 4-4-2 ile çözebiliriz ama tek forvette maalesef burak'a yazık olur gibi duruyor. ancak 4-4-2'de de sneijder'e yer bulunmuyor. o kadar plansız bir kadro kurulmuş ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. sneijder ve bugünün drogba'sı birlikte olmuyor. sanırım bu takım sneijder ve drogba birlikteyken sadece juventus maçında iyi oynayabildi. ben kendi kendime net bir çözüm bulamadım ki bizler gibi "teknik direktörler" bile bulamadıysa mancini nasıl bulacak hiç bilmiyorum :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın